Schuimbeton

Schuimbeton is licht in gewicht, goedkoop, duurzaam en gemakkelijk te construeren als isolatiemiddel. Dit isolatiemateriaal heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot het product van nu. Met de ontwikkeling van nieuwe technologieën, betere en kleinere pompen en de ontwikkeling van chemische en biologische schuimvormers, blijft schuimbeton zich ontwikkelen.

Schuimbeton is een innovatieve bouwmethode die steeds meer wordt toegepast in de bouw- en infrastructuurindustrie. Schuimbeton is een moderne isolatie product gemaakt van cement, zand en water, chemische en biologische schuimmiddelen. Het is een soort beton dat wordt gemaakt van schuim, waardoor het licht, sterk en duurzaam is.

Woodstock Vloeren biedt kwalitatief hoogwaardige schuimbetonstortingen voor een breed scala aan toepassingen. Onze jarenlange ervaring in combinatie met onze gespecialiseerde apparatuur garandeert de beste resultaten voor elke klus.

Schuimbeton storten

Schuimbeton van Woodstock Vloeren wordt aangebracht met een pomp.

Als wij Schuimbeton komen brengen dat betekend parkeren voor de deur! Dat betekent dat wij de auto dicht bij de ingang of deur van een gebouw of woning parkeren. Echter, in sommige gebieden kan parkeren voor de deur beperkt of verboden zijn, bijvoorbeeld in gebieden waar sprake is van een hoge verkeersdrukte of waar er parkeerrestricties gelden.

Het is daarom altijd belangrijk om de verkeersregels en -borden in acht te nemen en te kijken waar het is toegestaan om te parkeren zodat wij goed kunnen parkeren.

Advies van Woodstock Vloeren

Gebruik nooit zand om de kruipruimte aan te vullen maar stort eerst een (lichte) werkvloer van schuimbeton. Vraag Woodstock Vloeren voor advies. Zand is inderdaad zwaar en kan problemen veroorzaken wanneer het wordt gebruikt op grond. Grond is van soms van nature erg zacht en waterrijk en heeft de neiging om te krimpen en uit te zetten naarmate de waterstand verandert. Als zand wordt toegevoegd, kan dit extra gewicht toevoegen aan de grond en de laag samenpersen of verlagen, waardoor het risico op bodemdaling en verzakking toeneemt.

In plaats van zand wordt daarom aangeraden om bijvoorbeeld te werken met lichtgewicht isolatiematerialen zoals Schuimbeton van Woodstock Vloeren met bijvoorbeeld geëxpandeerd perlite of schuimbeton 350 om de grond te stabiliseren.

Woodstock vloeren leverd een schuimbetonvloer met de hoogste isolatie waarde (lamba waarden) vraag informatie zodat u een goede keuze maakt.

Schuimbeton storten
Schuimbeton storten

Woodstock Vloeren Totaalpakket

Bij Woodstock Vloeren leveren wij eindvloeren zoals bijvoorbeeld woonbeton, parketvloeren en laminaat vloeren. Ook voor een dekvloer zoals een magnesietvloer, anhydrietvloer of een zandcement dekvloer bent u bij Woodstock Vloeren aan het juiste adres.
Uw nieuwe vloer zou u kunnen combineren met vloerverwarming en isolatie. Het gehele plaatje onder één dak.
Woodstock vloeren is de leverancier voor het vloeren totaal pakket.
Bent u op zoek naar een (combinatie van) vloeren? Leg uw vraagstuk aan ons voor, dan informeren wij u graag!

Uw oude vloer aanpakken?

 • - Schuimbeton
 • - Vloerverwarming
 • - Dekvloer
 • - Eindvloer
  Tough walls & floors is verantwoordelijk voor de eindvloer. Wij bieden voor ieder interieur de juiste gietvloer. Onder andere:
 • - Microcement
 • - Gevlinderde giervloer
 • - Cementgebonden giervloer

Woodstock Vloeren maakt duurzaam schuimbeton zonder toevoegde chemische stoffen. Kijk voor meer informatie over een totaalpakket op de website van Woodstock Vloeren.

Schuimbeton kosten 2023

Schuimbeton is relatief goedkoop. Waar u wel rekening mee moet houden, is dat de prijs iets kan variëren. De uiteindelijke prijs is namelijk afhankelijk van onder meer de bereikbaarheid van de stortplek en de afmetingen van de ruimte. Wilt u een precieze prijs van ons?

Wij als Woodstock Vloeren kunnen geen recente prijzen geven, omdat mijn kennis alleen gaat tot 2021 en de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de regio en het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt. Het is het beste is om contact op te nemen met Woodstock Vloeren voor een actuele offerte.

Over het algemeen wordt de prijs voor Schuimbeton als kruipruimte-isolatie berekend per vierkante kub meter (m3) in plaats van per meter (m2), omdat de dikte van de isolatielaag meestal niet zo groot is in vergelijking met de breedte en lengte van de kruipruimte. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de kruipruimte, de toegankelijkheid, het type Schuimbeton als isolatiemateriaal en de arbeidskosten.

 

Schuimbeton droogtijd

Schuimbeton is een lichtgewicht bouwmateriaal dat al vele jaren wordt gebruikt bij de renovatie van woningen en gebouwen. Het is een ideale keuze voor isolatie vanwege de uitstekende thermische eigenschappen, met een Rs-waarde van 3,5 m2K/W van dikte 35 cm. Het biedt ook goede geluiddempende eigenschappen.

De droogtijd voor schuimbeton is 48 uur, waardoor het een uitstekende optie is voor bouwprojecten die snel en efficiënt moeten worden voltooid. Het lichte gewicht maakt het ook gemakkelijker te vervoeren en ter plaatse te installeren, waardoor tijd en geld op arbeidskosten worden bespaard.
Over het algemeen biedt schuimbeton een uitstekende combinatie van isolatie, geluidsisolatie, snelle droogtijd en installatiegemak - dit alles draagt bij aan de toenemende populariteit ervan als isolatiemateriaal in de renovatiemarkt

Minimale dikte schuimbeton

Klaar met koude voeten, vocht en tocht in huis? Schuimbeton heeft een goede isolerende werking en kan vanaf 10 cm toegepast worden. Om tot een optimale isolatie te komen wordt er bij een vloerenrenovatie veelal een dikte van minimaal 25cm toegepast. Dit kan tot 90 cm. lees ook over druksterkte schuimbeton.

Minimale dikte schuimbeton
Minimale dikte schuimbeton

Wat moet er onder schuimbeton?

Onderin dient bouwfolie gelegd te worden. Deze bouwfolie heeft een dikte vanaf 0,15mm. De bouwfolie moet losjes aangebracht worden, zodat de folie bij het storten niet gaat scheuren of naar beneden valt.

Waarom Woodstock vloeren?

Woodstock Vloeren uit Obdam is een vloerenbedrijf gevestigd in Obdam, maar werkt in heel Nederland en veralt gespecialiseerd is in de verkoop en isolatie vloeren. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan vloeren, waaronder PVC vloeren, lamelparket, visgraatvloeren en gietvloeren.

Naast de verkoop van vloeren biedt Woodstock vloeren ook verschillende diensten aan, zoals het leggen en afwerken van magnesiet vloeren. Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van vloeren en het afwerken van deze vloeren met bijvoorbeeld egaline en impregneer.

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer kunt u contact opnemen met Woodstock vloeren voor meer informatie en gratis advies over welke vloer het beste bij uw wensen past.

Tempex onder schuimbeton
Tempex onder schuimbeton

Het voordeel van schuimbeton


Naast de kruipruimte isoleren van een woning kan isoleren meer voordelen hebben, zoals een betere energie-efficiëntie, lagere energierekeningen en meer comfort in huis. Hier zijn wat voordelen die je kunt nemen om je woning beter te isoleren:

Dakisolatie: Een groot deel van de warmte ontsnapt via het dak van een woning. Door het dak goed te isoleren, kan je aanzienlijk besparen op je energierekening.

Muurisolatie: Muurisolatie kan ook helpen om warmte vast te houden en geluid te dempen. Er zijn verschillende soorten muurisolatie beschikbaar, zoals spouwmuurisolatie, binnenmuurisolatie en buitenmuurisolatie.

Vloerverwarming isolatie: Vloerisolatie kan ook bijdragen aan een beter warmtebehoud in huis en kan helpen om de vloer comfortabeler aan te laten voelen met vloerverwarming.

Ramen en deuren: Het is belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit van de ramen en deuren van je woning. Door bijvoorbeeld dubbel glas te plaatsen kan je warmteverlies verminderen en zal het comfort in huis toenemen.

Het isoleren van een woning kan een aanzienlijke investering zijn, maar op de lange termijn kan het helpen om energie te besparen en kosten te verminderen. Daarnaast draagt het bij aan een duurzamere levensstijl.

Bespaar kosten met schuimbeton

Twee van de drie woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Zonde, want isolatie heeft alleen maar voordelen: minder kou en tocht, lagere energiekosten, minder CO2-uitstoot, en je bereidt je huis voor op aardgasvrij en energieneutraal wonen. En de kosten? Die verlaag je met subsidies voor woningisolatie. Alle reden om snel te checken hoe goed jouw huis is geïsoleerd en wat je kunt verbeteren.

Een goed geïsoleerde hoekwoning verbruikt jaarlijks gemiddeld 1.200 m3 gas voor verwarming. Een vergelijkbare, maar slecht geïsoleerde woning, heeft ongeveer 2.600 m3 gas per jaar nodig. Dat is ruim twee keer zoveel! Milieu Centraal heeft berekend dat van geen naar goede isolatie zo'n €1.400,- tot €3.600,- per jaar kan schelen aan energiekosten, afhankelijk van de energieprijs die je betaalt. Maar ook in een matig geïsoleerd hoekhuis (met 5 cm dakisolatie en dubbel glas) valt nog veel te besparen: zo'n €280,- tot ruim €700,- per jaar als je de isolatie van dak, vloer, muren en ramen verbetert. In de afbeeldingen hieronder zie je hoeveel je bespaart.

— Milieu Centraal


De voordelen van schuimbeton

 • Goede isolerende werking
 • Licht in gewicht, maar toch sterk
 • Bestand tegen vorst, dooi en krimp
 • Geen last van vocht, tocht, schimmel en stank
 • Loopt vanzelf waterpas
 • Volledig recyclebaar
 • Energiebesparend
 • Goedkoop
 • Lange levensduur
 • Snel beloopbaar

Schuimbeton vloerisolatie

Isolatiemateriaal Schuimbeton

Dit product is onbrandbaar. Het toepassen van schuimbeton is alleen toegestaan als isolatiemateriaal dat wordt gebruikt voor verdiepingsvloeren, in de kruipruimten en als spouwmuurisolatie.

Isolatiewaarde van schuimbeton

Schuimbeton van Woodstock Vloeren heeft een zeer hoge isolatiewaarde voor vloerverwarming.
Dit luchtige product bestaat voor 70% uit lucht en is daardoor zeer licht van gewicht, met een zeer hoge isolatiewaarde.
Elke 10 cm levert een Rc-waarde van 1 m²K/W. Met 35 cm voldoe je al aan de Rc = 3,5 in het bouwbesluit. Met 50 cm heb je dus een goede isolerende ondervloer.

Bekijk detail toelichting van vloerisolatie op het kostenoverzicht.

Schuimbeton vloerisolatie

Schuimbeton nadelen

Het is licht, goedkoop, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Maar zoals elk product er zijn in sommige gevallen ook nadelen. Om u volledig te kunnen informeren, zetten we hier ook de tekortkomingen op een rij.

1. Goede voorbereiding vereist

Voor de storten moet de ruimte klaar gemaakt worden. Dit betekent dat de ruimte en alle gaten goed afgesloten moeten zijn. Daarnaast kunnen er in bepaalde situaties extra kosten bijkomen. Bijvoorbeeld omdat er houten balken weggehaald moeten worden of dat er een gedeelte van de ruimte moet worden afgegraven.

2. Ruimte tijdelijk niet beschikbaar

De ruimte is uiteraard niet te gebruiken gedurende de werkzaamheden.

3. Storten niet altijd mogelijk

Dit betekent dus dat het afhankelijk is van de weersomstandigheden.

4. Geen geschikte dekvloer

Niet geschikt als dekvloer.

5. Kruipruimte niet meer bereikbaar

Gaat u de kruipruimte opvullen met schuimbeton? Dan heeft u na de werkzaamheden uiteraard geen kruipruimte meer Kruipruimtes hebben tegenwoordig eigenlijk geen nut meer. Wat dat betreft kunt u een kruipruimte maar beter kwijt dan rijk zijn.

 

De nadelen van schuimbeton op een rij

 • Goede voorbereiding vereist
 • Ruimte tijdelijk niet beschikbaar
 • Storten niet altijd mogelijk is
 • Geen geschikte dekvloer is
 • Kruipruimte niet meer bereikbaar

Toepassingen van schuimbeton

Schuimbeton is een erg veelzijdig product: het is op veel verschillende manieren te gebruiken.

Toepassingen:

– Als bodemafsluiter
– Een onderlaag voor vloerverwarming
– Dakafschotlaag
– Een renovatievloer bij vervanging van houten balkenvloer
– Rioolvulling met schuimbeton
– Het opvullen van kruipruimtes
– Als uitvulmateriaal
– Als vulling rondom zwembaden
– Een basis voor het aanbrengen van een anhydriet gietvloer of woonbeton

Toepassingen van schuimbeton
Toepassingen van schuimbeton

Fundering met schuimbeton

Er zijn verschillende problemen in Nederland waar we ons bewust van moeten zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste problemen die juist met schuimbeton opgelost kunnen worden.

Nederland is een laaggelegen land met veel water, waardoor het gevoelig is voor overstromingen. Klimaatverandering kan de frequentie en intensiteit van overstromingen vergroten. Schuimbeton drijft op water!

Watervervuiling: Het water in Nederland is niet altijd schoon. Industriële activiteiten, landbouw en huishoudens kunnen chemicaliën, afval en andere verontreinigingen in het water brengen, wat schadelijk kan zijn voor mens en milieu. Schuimbeton verdringt water!

Verdroging: Door intensieve landbouw en het gebruik van grondwater voor menselijke consumptie en industriële doeleinden kan het grondwaterpeil dalen, wat kan leiden tot verdroging van natuurgebieden. Dan kan Schuimbeton zakken!

Verzilting: Zout water kan via de rivieren en zeewater binnendringen in de grondwaterlagen en zoetwatervoorraden, waardoor deze onbruikbaar worden voor landbouw en menselijke consumptie. Omdat Schuimbeton in folie zit gebeurt er niets mee.

Bodemdaling: In sommige delen van Nederland daalt de bodem als gevolg van het winnen van gas en olie en het onttrekken van grondwater, waardoor overstromingsrisico’s toenemen en infrastructurele werken aangetast kunnen worden. Dit is een nadeel van schuimbeton.

Om deze waterproblemen aan te pakken en te voorkomen dat ze verergeren, zijn er verschillende maatregelen genomen, zoals het versterken van dijken en het verbeteren van de waterkwaliteit. Bovendien wordt er steeds meer ingezet op duurzaam waterbeheer en -gebruik, zoals het verminderen van het waterverbruik en het hergebruiken van gezuiverd afvalwater. Woodstock vloeren werkt hieraan mee.

Fundering
Fundering

Bodemdaling: In sommige delen van Nederland daalt de bodem als gevolg van het winnen van gas en olie en het onttrekken van grondwater, waardoor overstromingsrisico’s toenemen en infrastructurele werken aangetast kunnen worden. Dit is een nadeel van schuimbeton.

Om deze waterproblemen aan te pakken en te voorkomen dat ze verergeren, zijn er verschillende maatregelen genomen, zoals het versterken van dijken en het verbeteren van de waterkwaliteit. Bovendien wordt er steeds meer ingezet op duurzaam waterbeheer en -gebruik, zoals het verminderen van het waterverbruik en het hergebruiken van gezuiverd afvalwater. Woodstock vloeren werkt hieraan mee.

Kruipruimte isoleren met schuimbeton

Subsidie voor kruipruimte-isolatie

Een subsidie voor kruipruimte-isolatie van Schuimbeton is afhankelijk. Vraag Woodstock dat u ook bijvoorbeeld de zolder isoleert want dan krijgt u extra subsidie. In Nederland zijn er bijvoorbeeld subsidies beschikbaar voor kruipruimte-isolatie via de overheid, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) en de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE).

Het doel van de subsidie Schuimbeton om woningeigenaren te stimuleren om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. Het isoleren van de kruipruimte kan hieraan bijdragen door de warmte beter vast te houden en zo de energierekening te verlagen.

Om in aanmerking te komen voor een subsidie, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals het gebruik van hoogwaardig isolatiemateriaal en het inschakelen van een erkend isolatiebedrijf. Het is daarom aan te raden om de specifieke voorwaarden en subsidies voor kruipruimte-isolatie in jouw regio te onderzoeken en te bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Kruipruimte isoleren schuimbeton
Kruipruimte isoleren schuimbeton

Relevante informatie over isolatie van kruipruimte

Schuimbeton met vloerverwarming

Voor vloerverwarming is het belangrijk om te kiezen voor isolatie van Schuimbeton omdat deze een lage warmteweerstand heeft, zodat de warmte van de vloerverwarming zo efficiënt mogelijk wordt overgedragen aan de vloer erboven. Naast Schuimbeton zijn er ook andere geschikte isolatiematerialen voor vloerverwarming die Woodstock vloeren gebruikt zoals polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), polyurethaan (PUR) en geëxpandeerd perlite (zeer duurzaam).

Polystyreen (EPS) en geëxtrudeerd polystyreen (XPS) zijn populaire keuzes vanwege hun goede isolatie-eigenschappen, lage warmteweerstand en relatief lage kosten. Polyurethaan (PUR) is duurder, maar biedt uitstekende isolatie-eigenschappen en heeft bovendien een hogere druksterkte dan EPS of XPS. Geëxpandeerd glas (Glasfoam) is dan weer zeer duurzaam en biedt goede isolatie-eigenschappen in combinatie met Schuimbeton

Over het algemeen is het belangrijk om te zorgen voor voldoende isolatie onder de vloerverwarming om te voorkomen dat er warmte verloren gaat naar de grond. De juiste isolatie hangt af van verschillende factoren, zoals het type vloer, de ondergrond en het gewenste isolatieniveau. Ook hierin is het daarom raadzaam om advies in te winnen van Woodstock Vloeren op het gebied van vloerverwarming en isolatie om de beste keuze te maken voor jouw specifieke situatie.

Vloerverwarming


Vloerverwarming

Eerst plaatsen wij de vloerverwarming voor u. Hiervoor gebruiken wij noppenplaaten.

Meer informatie vloerverwarming

Vloerverwarming met anhydriet


Anhydrietvloer

Daarna isoleren wij uw vloer met schuimbeton, en storten we een anhydrietvloer als dekvloer.

Meer informatie over anhydriet gietvloer

Schuimbetonvloer


Beton storten prijs 2023

En daaroverheen kunt u de eindvloer plaatsen, zoals bijvoorbeeld een woonbetonvloer.

Meer informatie betonvloer

Wat kost schuimbeton in combinatie met vloerverwarming?

Zoals waarschijnlijk wel bekend is schuimbeton een heel goed isolatiemiddel. Het heeft een Rd-waarde van 3,5 of meer. Het wordt steeds vaker toegepast als vervanging van een oude houten balkenvloer. Schuimbeton is dan een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld een broodjesvloer.

Schuimbeton wordt steeds vaker toegepast in combinatie met vloerverwarming. De reden hiervan is dat schuimbeton een hele goede isolatielaag vormt die heel geschikt is om vloerverwarming op te leggen. Door de vloerverwarming op een goed isolerende onderlaag te leggen, levert de vloerverwarming een veel groter rendement.

schuimbeton met vloerverwarming kosten

Wat kost vloerverwarming op schuimbeton?

De kosten van vloerverwarming op schuimbeton variëren. Het hangt onder ander af van hoe de vloerverwarming wordt aangebracht. Zo is er vloerverwarming op netten, maar ook vloerverwarming op noppenplaten.

Woodstock Vloeren past vaak noppenplaten toe. De reden voor het gebruik van geïsoleerde noppenplaten is dat het rendement van de vloerverwarming daarmee verhoogd wordt.

Een schuimbetonlaag tussen de 40 en 50 cm heeft een Rd-waarde van 3,5. Door geïsoleerde noppenplaat toe te passen, gaat de Rd-waarde naar 4,5. De geïsoleerde noppenplaat levert namelijk een extra Rd-waarde op van 0,80, waardoor de Rd-waarde van het totale pakket – schuimbeton + noppenplaat, omhoog gaat.

Een ander voordeel van Woodstock Vloeren zijn de lage kosten van vloerverwarming. Woodstock Vloeren is de goedkoopste in vloerverwarming. Door de vloerverwarming te combineren met schuimbeton is het totale pakket enorm goedkoop. Daarom is het altijd verstandig om een offerte aan te vragen bij Woodstock vloeren. Zo krijgt u een goed en eerlijk inzicht in de kosten van vloerverwarming in combinatie met schuimbeton.

Naast de kosten van het aanbrengen van vloerverwarming, is ook de terugverdientijd van vloerverwarming belangrijk. We hebben diverse staffels en rekensommen die u hieronder kunt terugvinden. Hieruit kunt u eenvoudig opmaken wat vloerverwarming kost en wat het uiteindelijk oplevert. Of, met andere woorden, wanneer is de investering terugverdiend.

Alles kunt u vinden op onze website. Daarnaast nodigen wij u graag uit om bij ons in de showroom te komen voor een gratis adviesgesprek. Wij kunnen dan het hele proces, als u bijvoorbeeld uw oude houten vloer gaat vervangen, met u doornemen.

 

Renovatievloer schuimbeton

Egaliseren van een houten vloer op een verdieping vloer

Het is zeker mogelijk om een houten vloer te egaliseren zonder deze te verwijderen met schuimbeton. Eerst schuimbeton laag met daar op een anhydriet of egaline daar mee kan je dus een oudere houten vloer vlak maken een probleem is wel dat deze kan gaan scheuren of breken, als deze erin ligt kan beter geen gietvloer nemen maar pvc of vloerbedekking kan ook. Het hechten op het schuimbeton is ook vaak een probleem. Op schuimbeton in de kruipruimte kan wel een gietvloer of woonbeton aangebracht worden.

In veel oude woningen liggen houten vloeren. Sommige houten vloeren zijn ongelijk of scheef. Deze vloeren kunnen mooi worden uitgevlakt met schuimbeton.

Houten vloeren egaliseren

Egaliseren op hout is een precies klusje. Woodstock vloeren is daar goed in. Dit nemen we graag voor u uit handen. Zeker omdat er een speciaal soort schuimbeton moet worden gebruikt en deze op een speciale manier moet worden gehanteerd. De Schuimbeton moet namelijk flexibel zijn.

De schuimbetonvloer voor op hout moet gebeuren met zeker 5 tot 10 cm dus veel meer dan bijvoorbeeld egaline dan bij het vloer egaliseren van een normale vloer.

Oude vloer renoveren met schuimbeton

Verzakking Schuimbeton of inzakken schuimbeton Verzakking van een Schuimbetonvloer kan verschillende oorzaken hebben, zoals slechte fundering, bodemverzakking, of een te zware belasting op de vloer. Als je een verzakte schuimbetonbetonvloer hebt, kan dit problemen veroorzaken, zoals scheuren in de vloer, problemen met deuren en ramen die niet meer goed sluiten, of zelfs structurele schade aan het gebouw.

Schuimbeton is een zeer goed isolatiemateriaal dat Woodstock Vloeren gebruikt voor de oude houten vloer renovatie. Helaas zijn er oude houten vloeren van slechte kwaliteit. Woodstock vloeren bied uitkomst:

Het slopen van de oude houten vloer.
- Waterdichte bak maken van folie en de randfoam (kantstrook) op de juiste manier aanbrengen.
- Het storten van de schuimbetonvloer. Woodstock vloeren gebruikt het milieuvriendelijkste schuimbeton zonder palmolie.
- Vloerverwarming eventueel op een geïsoleerde noppenplaat om zo de isolatiewaarde van 3,5 rd of hoger te halen.
- De cement- of gipsgebonden dekvloer. Voordeel van onze sneldrogende cementdekvloer is dat we snel een woonvloer kunnen installeren.
- De eindvloer aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: PVC, gietvloer of anders naar keuze.

Woodstock is uniek in zijn dienstverlening omdat zij het totale vloeren pakket aanbieden.

Renovatievloer van schuimbeton: wat is er nodig?

Om een verzakte Schuimbetonvloer te repareren, kan het nodig zijn om de vloer op te breken en de vloer te herstellen. Dit kan een kostbare en tijdrovende klus zijn, afhankelijk van de omvang van de schade en de moeilijkheid van de reparatie.
Als je vermoedt dat je een verzakte schuimbetonvloer hebt, is het raadzaam om een professionele inspectie te laten uitvoeren door Woodstock vloeren om de omvang van de schade en de noodzakelijke reparaties te bepalen ook in verband met de isolatiewaarde van de schuimbeton vloer. Woodstock vloeren geeft altijd een eerlijk advies over schuimbeton.

Vloer renovatieprojecten

Bent u op zoek naar advies? Onze specialisten u bijvoorbeeld adviseren om de vloer volledig of gedeeltelijk te vervangen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze krijgt. U kunt contact opnemen via onze website of direct een e-mail sturen naar Jos, hij is onze specialist in renovatievloeren.

Relevante informatie over vloerrenovatie

Zelf schuimbeton storten

Schuimbeton is een lichtgewicht en veelzijdig materiaal dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Met slechts een paar basismaterialen is het eenvoudig om thuis je eigen schuimbeton te maken. Alles wat je nodig hebt is zand, cement, water en een schuimmiddel. Met deze ingrediënten creëer je in een korte tijd van tijd je eigen schuimbeton.

Schuimbeton is een ideaal bouwmateriaal voor projecten als isolatie, geluidsisolatie en vloeren. Het heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele bouwmaterialen, zoals lichtgewicht en gemakkelijk om mee te werken. Met de juiste ingrediënten en instructies kan iedereen thuis zijn eigen schuimbeton storten.

Samenvatting
Schuimbeton storten
Service Type
Schuimbeton storten
Provider Name
Woodstock Vloeren B.V.,Obdam,Noord-Holland-1713 GC,
Telephone No.085-4846144
Area
Nederland
Beschrijving
Schuimbeton is een moderne isolatie product gemaakt van cement, zand en water, chemische en biologische schuimmiddelen. Schuimbeton is licht in gewicht, goedkoop, duurzaam en gemakkelijk te construeren als isolatiemiddel.