Bouwkundig Vloeren Advies

Bouwkundig Vloeren Advies is een onafhankelijk werkend afdeling binnen ons bedrijf die bouwkundig advies uitbrengt, die eveneens uw vloerenwerk kan verzorgen. Of het nu gaat om een advies kwa isolatie of om het aanbrengen van de renovatievloer, wij kunnen voor u een complete vloerrenovatie aanvraag verzorgen en adviseren.

Vanaf 1 Januari 2020 zijn er nieuwe bouwbesluiten van kracht. Met kennis en ervaring, blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van de huidige regelgeving en ontwikkelingen.

BOUWKUNDIG VLOEREN ADVIES

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van een calculatie, bouwkundig rapport, aankoopkeuring, bouwkundig advies en overig werk. Tevens zijn onze bouwkundige offerte en/of keuringen uitermate geschikt voor bouwkundige geschillen.

Tevens zijn wij reeds gestart met het aanbieden van interieur styling. Hierdoor kunnen wij een totaalconcept aanbieden, van uw verbouwplannen tot aan de inrichting van uw droomhuis.

Wij verzorgen onze werkzaamheden voor zowel de zakelijke markt als voor de particuliere sector. Wij zijn gevestigd in ook in Amsterdam en zijn voornamelijk werkzaam in Nederland.

Door onze kennis en ervaring op het gebied van vloeren en bouwkundig inzicht kunnen wij u tijdens de werkzaamheden optimaal van dienst zijn. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat wij u begeleiden en adviseren tijdens het gehele bouwproces.

Dit alles garandeert een duidelijke, betrouwbare en flexibele samenwerking. Wij werken op basis van een vast voor afgesteld tarief of op basis van een prijsopgave, afhankelijk van de grootte en overzichtelijkheid van het project zal dit rond de €350 ex. BTW.

Kruipruimte isoleren met schuimbeton.