Betonvloer Woonbeton storten
en vlinderen op schuimbeton

Onverwoestbare betonvloer nodig?

Meer informatie over betonvloer

Betonvloer nadelen

Nooit meer een vlek of een kras op je vloer neem de gietvloer van Woodstock Vloeren!

Goede service voor een scherpe prijs.

Woodstock Vloeren regelt het voor u. Met jarenlange deskundige ervaring helpen wij u graag bij het kiezen van een nieuwe gietvloer.

Wij zijn dan ook dé specialist in beton look vloeren op schuimbeton.

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Betonvloer Woonbeton

Betonvloer storten simpel? Daar vergissen veel mensen zich in. Er komt namelijk erg veel bij kijken. Storten van de betonvloer moet goed en vlak. Wij kunnen de betonvloer vlak storten. Ook vlinderen van woonbetonvloer. Wij storten in heel Nederland!

beton storten

Woonbeton

Wat komt erbij kijken om een houten vloer te vervangen door een betonvloer? En wat zijn de kosten en wat levert die nieuwe betonvloer op de begane grond je eigenlijk op?

Hout vervangen door Schuimbetonvloer

Met een nieuwe Schuimbetonvloer ben je definitief verlost van vochtproblemen, doorbuigen, kraken en houtrot van de oude houten vloer. Hieronder krijg je de stappen om van een oude houten vloer een betonvloer te maken of te laten maken
Wat komt erbij kijken om een houten vloer te vervangen door een betonvloer? En wat zijn de kosten en wat levert die nieuwe betonvloer op de begane grond je op?

Oude vloer behouden of vervangen

Nadat het vochtprobleem verholpen zijn, de vloer weer gaan herstellen met schuimbeton. Wat volgens ons de beste oplossing om dit te doen. Houten balken verwijderen heeft onze voorkeur omdat de kans dan weer aanwezig is dat deze aangetast kunnen worden door schimmel. 

Aandachtspunten

Een lastig situatie bij Ilse en om dit helemaal zeker te weten is een bezichtiging/ opname nodig. Bij hen is er vochtbestrijding in huis nodig. Toch zijn er wel wat aandachtspunten te noemen en het vervangen van een houten vloer door een betonvloer is een veel gekozen verbouwing.

Schuimbetonvloer maken in huis

De houten vloer vervangen in een natte regio zoals het westen van het land en de steden die een slecht regenwater systeem hebben (bv Tilburg) is in mijn ogen vaak zinvol ondanks dat er dan kosten gemaakt moeten worden. Waarom? Als de vloer al slecht is moet deze toch al ‘aangepakt’ worden en als er na de verbouwing alsnog een andere in moet, dan wordt het pas echt duur. De nieuwe afwerkvloer, stucwerk, keuken etc moeten dan weer (deels) gesloopt worden en de verzekeraar vergoed dit (meestal) niet. Hieronder zie je ook de verschillende afwegingen en wensen in combinatie met die keuze.

Belangrijk: Bescherm uw vloer tijdens de verbouwing met een stucloper.

Wat is schuimbeton onder de betonvloer?

Schuimbeton is een al dan niet verhard mengsel van cement, water, eventueel toeslagmateriaal en/of hulp en/of vulstoffen, waaraan afzonderlijk geproduceerd schuim is toegevoegd. Niet verhard schuimbeton laat zich het beste vergelijken met dun-vloeibare grijze mousse. Verhard schuimbeton heeft een met gasbeton vergelijkbaar uiterlijk.

Betonvloer opknappen

Toepassingen van schuimbeton zijn onder andere:
* Isolerende vullagen (500 kg/m3)
* Werkvloeren

Wij werken nauw samen met West-Friesland Vloeren, en hebben hierdoor de beschikking over flexibel inzetbaar groot en klein materieel. Hierdoor kunnen wij, bij bedrijven en particulieren, op vele locaties een betonvloer op schuimbeton leveren!

Betonvloer vlinderen