Betonvloer Woonbeton storten en vlinderen op schuimbeton

Betonvloer Woonbeton

Betonvloer storten simpel? Daar vergissen veel mensen zich in. Er komt namelijk erg veel bij kijken. Storten van de beton vloer moet goed en vlak. Wij kunnen de betonvloer vlak storten.

offerte KLIK HIER

ook vlinderen van woonbetonvloer.

we storten in heel Nederlend

Betonvloer

Wat komt erbij kijken om een houten vloer te vervangen door een beton vloer? En wat zijn de kosten en wat levert die nieuwe betonvloer op de begane grond je eigenlijk op?

Hout vervangen door schuimbetonvloer

Met een nieuwe woonvloer van beton ben je definitief verlost van vochtproblemen, doorbuigen, kraken en houtrot van de oude houten vloer. Hier onder de foto,s krijg je de stappen om van een oude houten vloer een betonvloer te maken die ook isolerend is.

Hout vervangen door Schuimbetonvloer

Met een nieuwe beton vloer ben je definitief verlost van vochtproblemen, doorbuigen, kraken en houtrot van de oude houten vloer. Hieronder krijg je de stappen om van een oude houten vloer een betonvloer te maken of te laten maken

Hout vervangen door Schuimbetonvloer

Met een nieuwe beton vloer ben je definitief verlost van vochtproblemen, doorbuigen, kraken en houtrot van de oude houten vloer. Hieronder krijg je de stappen om van een oude houten vloer een betonvloer te maken of te laten maken

Hout vervangen door Schuimbetonvloer

Met een nieuwe Schuimbetonvloer ben je definitief verlost van vochtproblemen, doorbuigen, kraken en houtrot van de oude houten vloer. Hieronder krijg je de stappen om van een oude houten vloer een betonvloer te maken of te laten maken

Wat komt erbij kijken om een houten vloer te vervangen door een beton vloer? En wat zijn de kosten en wat levert die nieuwe betonvloer op de begane grond je op?

Hout vervangen door Schuimbeton vloer

Met een nieuwe betonvloer ben je definitief verlost van vochtproblemen, doorbuigen, kraken en houtrot van de oude houten vloer. Hieronder krijg je de stappen om van een oude houten vloer een betonvloer te maken of te laten maken

Oude vloer behouden of vervangen

Nadat het vochtprobleem verholpen zijn, de vloer weer gaan herstellen met schuimbeton. Wat volgens ons de beste oplossing om dit te doen. Houten balken verwijderen heeft  onze voorkeur omdat de kans dan weer aanwezig is dat deze aangetast kunnen worden door schimmel. 

Aandachtspunten

Een lastig situatie bij Ilse en om dit helemaal zeker te weten is een bezichtiging/ opname nodig. Bij hen is er vochtbestrijding in huis nodig. Toch zijn er wel wat aandachtspunten te noemen en het vervangen van een houten vloer door een beton-vloer is een veel gekozen verbouwing.

Betonvloer vlinderen

Schuimbetonvloer maken in huis

De houten vloer vervangen in een natte regio zoals het westen van het land en de steden die een slecht regenwater systeem hebben (bv Tilburg) is in mijn ogen vaak zinvol ondanks dat er dan kosten gemaakt moeten worden. Waarom? Als de vloer al slecht is moet deze toch al ‘aangepakt’ worden en als er na de verbouwing alsnog een andere vloer in moet, dan wordt het pas echt duur. De nieuwe afwerkvloer, stucwerk, keuken etc moeten dan weer (deels) gesloopt worden en de verzekeraar vergoed dit (meestal) niet. Hieronder zie je ook de verschillende afwegingen en wensen in combinatie met die keuze.

Belangrijk: Bescherm uw vloer tijdens de verbouwing met een stucloper.

Wat is schuimbeton onder de betonvloer?
Schuimbeton is een al dan niet verhard megsel van cement, water, eventueel toeslagmateriaal en/of hulp en/of vulstoffen, waaraan afzonderlijk geproduceerd schuim is toegevoegd. Niet verhard schuimbeton laat zich het beste vergelijken met dun-vloeibare grijze mousse. Verhard schuimbeton heeft een met gasbeton vergelijkbaar uiterlijk.

betonvloer opknappen

Toepassingen van schuimbeton zijn onder andere:
* Isolerende vullagen (500 kg/m3)
* Werkvloeren

Wij werken nauw samen met West friesland Vloeren, en hebben hierdoor de beschikking over flexibel inzetbaar groot en klein materieel. Hierdoor kunnen wij, bij bedrijven en particulieren, op vele locaties een betonvloer op schuimbeton leveren!

[/av_one_full]

Woonbetonvloer