Droogtijd Schuimbeton

Schuimbeton droogtijd

Schuimbeton kent geen hele lange droogtijd

De droogtijd van schuimbeton bedraagt, afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid, 2 tot 3 dagen. Na deze periode kun jen op het schuimbeton lopen. Schuimbeton droogtijd: schuimbetonvloer droogt snel. De droogtijd bedraagt, afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid 2 a 3 dagen.

Schuimbeton droogtijd

Naast de vele voordelen heeft schuimbeton ook enkele nadelen. Schuimbeton kent niet enkel en alleen voordelen. In sommige situaties kent het ook enkele nadelen, al zijn deze zeer marginaal. Lees meer over de nadelen van schuimbeton

Kan schuimbeton als fundering?

Wat is de prijs van schuimbeton?

De prijs van schuimbeton is afhankelijk van een aantal verschillende factoren.

Prijzen zijn incl. BTW, leveren en aanbrengen van 35 cm schuimbeton in de kruipruimte (meer dan 35 cm kost € 70,- per m3), gewapend folie op het schuimbeton en randisolatie. Tegen meerpeijs verwijderen wij ook uw houten vloer.
 Vraag een offerte aan

Schuimbeton kent geen hele lange droogtijd. De droogtijd van schuimbeton bedraagt, afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid, 2 tot 3 dagen. Na deze periode kun jen op het schuimbeton lopen.

Voor welke toepassingen wordt schuimbeton gebruikt?

Schuimbeton is een heel veelzijdig product, inzetbaar voor vele toepassingen

Specifiek als fundering, isolatie, opvullen van de kruipruimte en diverse andere toepassingen.
 Lees meer over schuimbeton

Hoe lang moet beton nou drogen?

Schuimbeton zelf heeft een kortere droogtijd dan regulier beton. Bij regulier beton kan het beton gaan scheuren als het te warm is, dus daar is het niet mogelijk om het proces te versnellen. Je kunt ook last krijgen van nadelige effecten op het moment dat er te snel vocht uit het beton ontsnapt. Dat is nog een reden dat normaal beton een langere droogtijd heeft.

Bij schuimbeton heb je hier minder last van. Dit droogt een stuk sneller, waardoor er sneller doorgewerkt kan worden. Hierdoor worden kosten en tijd bespaard.

Wil je nou meer informatie over de verschillende soorten beton, hun droogtijd en hoe je de droogtijd kunt verkorten waar mogelijk?

Neem dan contact voor meer informatie op.