Wat kost een Anhydrietvloer

Wat kost een Anhydrietvloer

Anhydrietvloer Prijs (Kostprijs anhydriet)

Wat kost een Anhydrietvloer wat zijn de kosten van een anhydriet dekvloer, gipsgebonden dekvloer van ahydriet De kostprijs van schuimbeton

ANHYDRIET VLOER PRIJS (inc B.T.W)

-Sterkte- klasse C 25

-De prijs is gebaseerd op één apart vertrek, niet hoger dan de tweede verdieping en max. 70 meter van de weg tot het werk.

-in Nederland

20 m2 = € 1030,00

40 m2 = € 1234,00

60 m2 = € 1.537,00

80 m2 = € 1.741,00

100 m2 = € 1.944,00

120 m2 = € 2.248,00

140 m2 = € 2451,00

160 m2 = € 2655,00

180 m2 = € 2858,00

200 m2 = € 3.062,00

daarna + € 10,- per 1 m2 tot ongeveer + /- 60 m³ per dag.

anhydriet dekvloeren
Woodstock brengt anhydriet dekvloeren aan, Anhydriet zorgt voor een perfecte omhulling van vloerverwarmingsleidingen en staat garant voor een hoge kwaliteit dekvloer. Een anhydrietvloer is geschikt voor iedere ruimte en kan al vanaf 1,5 cm hoogte worden aangebracht. Anhydriet levert het hoogste rendement in combinatie met vloerverwarming.

Ook in het geval van een complete vloerrenovatie met schuimbeton is een anhydriet dekvloer de juiste optie. Woodstock levert uw renovatievloer met schuimbeton, de vloerverwarming en een anhydriet dekvloer en een eindvloer

Een anhydrietvloer is een vloeivloer. Een voordeel hiervan is dat de meters vloer die je kan aanbrengen veel groter is dan bij een zandcementdekvloer. De Anhydriet word kant en klaar vanuit een centrale met een mixauto naar het werk vervoerd en naar de bouwplaats gebracht. Hier staan de vloerenleggers van woodstock met de pomp als te wachten en met gemak draaien zij er 100 ton per dag doorheen. Een vierkante meter weegt ongeveer een 100 k,das best wel zwaar een magnesietvloer van woodstock is veel ligter maar je kan wel nagaan hoeveel meters je per dag kan doen met anhydriet.

elektriche vloerverwarming woodstock
Wat kost een Anhydrietvloer

anhydriet op vloerverwarming

Ook kunt u bij Woodstock kiezen voor de complete renovatie oplossing met schuimbeton, onze renovatievloer de schuimbetonvloer bestaat uit een isolerende laag schuimbeton, vloerverwarming en een gietvloer van anhydriet en als afwerking pvc bijvoorbeeld waarbij wij het aanspreekpunt zijn en alle werkzaamheden binnen één week geregeld kunnen zijn kunnen zijn.

Met de schuimbetonvloer van woodstock kiest u voor een energiezuinige vloer waarmee besparingen in de stookkosten tot wel 22% mogelijk kunnen zijn. Optrekkend vocht vanuit de kruipruimte behoort tot het verleden, dus geen vocht en toch meer van uit de kruip ruimte.

Wat is een anhydrietvloer?
Een anhydrietvloer is een dekvloer. Dat betekent dat het direct op de constructievloer wordt aangebracht. Anhydrietvloeren worden vloeibaar aangebracht en bestaan uit anhydriet (gerecycled gips), zand, water en een aantal hulpstoffen. Het gevolg is een erg strakke en gladde vloer die snel kan worden geplaatst en die niet meer genivelleerd hoeft te worden. Hierdoor is hij veel vlakker dan traditionele dekvloeren en uitermate geschikt voor vloerbekleding zoals een gietvloer, waarbij het erg belangrijk is dat de ondervloer glad is. Het verschil tussen een anhydrietvloer en een cementdekvloer is dat het hoofdbestanddeel anhydriet is en niet cement. Vervolgens kun je je vloer afwerken met elke vloerbekleding die je wilt.

Woodstock
Wat kost een Anhydrietvloer

Wat kost een Anhydrietvloer wat zijn de kosten van een anhydriet dekvloer, gipsgebonden dekvloer van ahydriet De kostprijs van schuimbeton