Kruipruimte opvullen

Isoleer uw kruipruimte met schuimbeton, en u heeft nooit meer last van vocht-, tocht- en schimmelproblemen. Vocht en tocht in huis kunnen natuurlijk heel erg vervelend zijn. Koude voeten, stank, schimmel, houtrot en waterschade zijn enkele van de vervelende gevolgen van teveel vocht in of onder de vloer.

Door de kruipruimte te isoleren met schuimbeton op te vullen zorgt u ervoor dat al het vocht onder uw woning weg blijft. Het opvullen van de kruipruimte met schuimbeton is ook nog eens goed voor de portemonnee. U bespaart namelijk veel energie met een goed geïsoleerde kruipruimte. Dit komt mede doordat uw woning langer warm blijft, en u dus minder snel de verwarming weer aan hoeft te zetten.

Kruipruimte zonder schuimbeton


Een vochtige kruipruimte

U bent natuurlijk niet blij als u de kruipruimte zo aantreft.

Meer informatie

Schuimbeton voor in de kruipruimte


Schuimbeton storten

Wij vullen uw kruipruimte op met schuimbeton isolatie.

Meer informatie

Schuimbeton


Uitgehard schuimbeton

Nadat wij klaar zijn heeft u geen last meer van vocht en schimmels.

Meer informatie

Wat is schuimbeton?

Schuimbeton is een licht en duurzaam isolatiemiddel dat erg lang meegaat. Het bestaat uit een mengsel van cement, zand, water en schuimmiddel. We brengen schuimbeton in vloeibare vorm met behulp van pomp en slangen op zijn plek, waardoor we het gemakkelijk over een ruimte kunnen verdelen. Schuimbeton bereikt ook moeilijk bereikbare kieren en gaten.

Wanneer schuimbeton uitgehardt is, zitten er in het beton allemaal kleine luchtbelletjes. Hierdoor is het niet alleen erg licht van gewicht, maar dan is het ook erg goed bestand tegen vorst en krimp. Meer informatie?

Na het schuimbeton

Als het schuimbeton eenmaal is gestort heeft u verschillende opties. Via onze partner Woodstock Vloeren kunt u een isolatielaag van schuimbeton namelijk combineren met vloerverwarming, een dekvloer en een eindvloer. Bij ons totaalpakket brengen we bovenop de isolatielaag een dekvloer aan (beton, anhydriet, magnesiet of zandcement) met of zonder vloerverwarming. Als eindvloer heeft u de keuze uit een laminaat of parket. Bent u meer van de betonlook, kunt u ook kiezen voor een mooie woonbetonvloer. In dit laatste geval storten we de eindvloer (het beton) direct over de vloerverwarming heen, en heeft u dus geen dekvloer nodig.


 

De voordelen van schuimbetonvloer

 

  • Uitstekende isolerende werking
  • Licht, maar toch sterk
  • Goed bestand tegen vorst en dooi
  • Vochtwerend: geen last meer van schimmel, stank, etc.
  • Zelf-nivellerend
  • Duurzaam: recyclebaar en gaat lang mee
  • Lagere energierekening
  • Snel beloopbaar: al na 48 uur

Informatie over schuimbeton

Wilt u ook uw kruipruimte isoleren met schuimbeton? of heeft u nog vragen? Ga dan naar ons contactformulier en laat uw vraag achter.

Als u van onze diensten gebruik gaat maken, dan krijgt u een coördinator die samen met u op zoek gaat naar de beste opties voor uw situatie. Ook zal onze coördinator al uw vragen beantwoorden en het totale project voor u begeleiden.