Kruipruimte opvullen met isolatie.
In sommige gebieden is (grond)water steeds een groter probleem. Hierdoor kan uw kruipruimte gaan stinken en het ergste is kou en vocht.

Wat is voor u kruipruimte het beste:

Bel Jos Gilein voor een (vrijblijvende) afspraak komt uit Schagen 06-15502791 BGG 0226-456045

Bel Jan Kalverdijk voor een (vrijblijvende) afspraak komt uit Hoorn 06-65271133 BGG 0226456040

of Mail naar woonopbeton@gmail.com  online offerte aanvraag? Klik HIER

1.Dicht de bodem van de kruipruimte af.

2.Isoleer de kruipruimte.

3.Gebruik het voordeel bij kruipruimte opvullen dan gelijk en gebruik de TOP laag als eindvloer! met (vloerverwarming).

Wat staat mijn te wachten ? Wat moet ik allemaal zelf doen ?

Een stappenplan vloer renovatie/verbouwing helpt je om grip te krijgen op alles wat moet gebeuren. Dit zorgt voor rust en een duidelijke houvast in een drukke verbouw-periode.

Een goed stappenplan maken is simpel
De meeste verbouwingen duren langer dan eigenlijk nodig is. Daarom hebben wij nu al jaren ons eigen model en deze is steeds verder verbeterd om veel tijd te besparen.

Kruipruimte opvullen

Kruipruimte opvullen

 

Fundering van schuimbeton
Wanneer de grond verzakt in uw kruipruimte kunt u last krijgen van een blootliggende fundering. Dit kan de stevigheid van uw woning beperken, daarnaast kunt u last krijgen van verzakkingen in uw tuin. De grond spoelt dan vanuit uw tuin onder de fundering door de kruipruimte in.

Kruipruimte ophogen
U kunt de kruipruimte ophogen om verzakking tegen te gaan. U kunt de vloer ophogen met Schuimbeton. Kelderdichting door de hele kruipruimte te vullen kan ook een oplossing zijn wanneer u de kruipruimte niet wilt of hoeft te gebruiken.

Kruipruimte opvullen met Schuimbeton
U kunt uw kruipruimte opvullen met zand maar beter is Schuimbeton omdat dit licht is. U kunt de vloer verhogen met een 10 tale centimeters, u kunt er ook voor kiezen de gehele kruipruimte opvullen met isolatie Schuimbetonvloer. De kruipruimte zo ophogen zal problemen als verzakkingen tegen gaan.

Wateroverlast in de kruipruimte
Wanneer u een laag water in de kruipruimte heeft staan, kan de vloer ophogen met Schuimbeton een oplossing zijn. Door deze manier van dichting komt u boven het waterpeil uit zodat dit water niet meer in de kruipruimte kan staan.

Schuimbeton het beste isolatie materiaal om de kruipruimte mee op te hogen

Behalve Schuimbeton is kunt u ook de vloer verhogen met schelpen isolatie of Argex korrels. Dit wordt vooral aangeraden wanneer u naast het kruipruimte ophogen ook een isolatiemiddel wilt gebruiken.

Schelpen isolatie

De vloer ophogen met schelpen isolatie is een natuurlijk en isolerend middel. U kunt hiermee de vloer verhogen en vochtproblemen verhelpen. De lucht boven de schelpen is nooit goed droog en daardoor isoleert het de vloer niet goed.

Kelder opvullen na rioollekkage

Een kapotte riolering of lekker afvoerleiding kan enorm veel overlast veroorzaken in de kruipruimte. Vaak ontstaat er een vieze drab onderin de kruipruimte waar veel stank vanaf komt. Kelderdichting is hierin een oplossing, maar eerst zal er iets aan de riolering gedaan moeten worden.

Eerst kruipruimte opschonen

Wanneer er een rioollekkage zit in de kruipruimte, is het verstandig om de kruipruimte eerst leeg te zuigen door middel van zuigen. De laag drab wordt hiermee verwijderd en de kruipruimte is eerst opgeschoond voor de kelderdichting plaats kan vinden.

Schone laag  aanbrengen

Nadat de kruipruimte schoon is gezogen, is het verstandig een schone laag plastic aan te brengen. U kunt dan de kruipruimte opvullen met schuimbeton zodat de laag wordt afgedicht. Specialisten zullen de vloer ophogen waardoor de drab niet meer de bovenste laag van de kruipruimte beïnvloedt.

Rioolreparatie

Voordat bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd zullen worden, is het verstandig om eerst inspectie uit te voeren. Voordat de dichting plaatsvindt is het riool goed gerepareerd zodat de  kruipruimte niet direct weer smerig en vochtig wordt en u kunt zonder problemen de vloer verhogen.

Kosten vloer ophogen kruipruimte met schuimbeton

Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden wanneer u uw kruipruimte wilt opvullen met zand? Dit is afhankelijk van de situatie en in welke mate u de kelderdichting wilt doorvoeren. Wilt u de vloer ophogen? Dan zullen de kosten ongeveer tussen de €500,- en €1500,- liggen voor een gemiddelde tussenwoning.

Gehele kelder opvullen

Wanneer u kiest voor de gehele kruipruimte opvullen met schuimbeton zullen de kosten afhankelijk zijn van de grootte van de kelder/kruipruimte en de hoeveelheid schuimbeton die er in geblazen moet worden. U kunt uw kelder opvullen vanaf ongeveer €800,- voor een gemiddelde tussenwoning.

Kruipruimte vloer verhogen met subsidie?

Wilt u schuimbeton aanbrengen met subsidie? Wanneer u kiest voor de vloer verhogen met schuimbetonisolatie bestaat de kans dat u hiervoor in aanmerking komt. Er zijn gemeentes die het energiezuinig wonen stimuleren door middel van subsidies op bepaalde maatregelen. Lees hier alles over de subsidieregelingen.

Voorbeelden kruipruimte ophogen

 

Door heel Nederland

Er zijn kruipruimtespecialisten bij dit online kruipruimte platform aangesloten die gevestigd zijn door heel Nederland en België. Meestal is er een speicalist / aanbieder actief in uw regio, waardoor hier rekening mee gehouden kan worden bij het koppelen van een specialist.Bij u is dat uit Schagen de kruipruimte-specialist Jos Gilein 06-15502791

 

Spoed?

Deze website biedt u de mogelijkheid om een offerte aanvraag te doen. Wanneer er bij uw aanvraag spoed is vereist, dan kunt u dit kenbaar maken . Uw aanvraag krijgt dan voorrang in behandeling.

Werken met een kruipruimte-specialist

Werken met een professional bedrijf als ons betekent dat u er van uit kunt gaan dat er op een professionele en nette manier gewerkt wordt.

Voor particulieren en bedrijven

De informatie op deze website en op deze pagina over het ophogen van uw kruipruimte is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u een zakelijke bezoeker? Dan is het wellicht interessant om onze site Woodstock te bezoeken Houten vloer met vloerverwarming op schuimbeton ‘ook even te raadplegen.

Overige kruipruimte gerelateerde thema’s

Kruipruimte isolatie

Sommige kruipruimten hebben problemen door een hoge waterstand of een koude vloer door de kruipruimte.

 

Stank in kruipruimte

Doordat er water in de kruipruimte kan staan, kan het zo zijn dat er schimmel of andere stankoverlast optreed. Normaal gesproken is dit goed te verhelpen met schuimbeton

 

Vocht in kruipruimte

Circa 25% van alle kruipruimtes staat  water. Dit kan problemen veroorzaken voor de rest van uw woning.

 

Doorslaand vocht

Wanneer de kruipruimte vochtig is, kunt u problemen krijgen met doorslaand vocht in uw muren. Hierdoor kan schimmelvorming ontstaan.

 

Geen kruipruimte

Er zijn woningen die helemaal geen kruipruimte hebben. Onder het luik ligt bijvoorbeeld direct zand. Dit is vrij eenvoudig op te lossen.

 

Offerte aanvragen

Wanneer u uw kruipruimte wilt ophogen met zand of een ander ophoogmiddel, kunt u vrijblijvend een prijs vragen bij onze specialisten. De best passende specialist voor uw vraag / behoefte neemt contact met u op.

Garantie op het werk Kruipruimte opvullen met isolatie.
In sommige gebieden is grondwater steeds een groter probleem. Hierdoor kan uw kruipruimte gaan stinken en het ergste is kou en vocht.

Wanneer een van onze kruipruimtespecialisten voor u aan de slag gaat, krijgt u garantie op het geleverde werk.

Voor wie is deze website bedoeld?

  • Particulieren;
  • Loodgieters;
  • Isolatiebedrijven;
  • Installatiebedrijven;
  • Ongediertebestrijders;
  • Bouwbedrijven;
  • Aannemers.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton is de beste manier om u woning te verwarmen.Zonder Gas!