Magnesietvloer

Een magnesietvloer is een ondervloer en moet worden afgewerkt met een eindvloer. Een goede ondervloer legt de basis voor uw woning. Gelukkig heeft ons team ruime ervaring met magnesietvloeren. Deze vloeren bestaan onder andere uit magnesium en zaagsel en heeft een hoge slijtvastheid. Het mooie aan deze vloer is dat het een massa heeft van slecht 3,5 kg per m2 bij een dikte van 1 cm. Daarmee is een magnesietvloer één van de lichtste ondervloeren.

WOODSTOCK MAAKT DE MAGNESIET VLOER

Waarom kiezen voor een magnesietvloer?

Deze magnesietvloer heeft een laag gewicht in vergelijking met bijvoorbeeld een anhydrietvloer en is daarom uitermate geschikt voor woningen die geen zware vloeren aankunnen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan oude grachtenpanden met een houten vloer. Ook voor panden met een monumentale waarde is deze ondervloer zeer geschikt. Verder is een de vloer niet brandbaar, is de vloer naadloos af te leveren en heeft het een hoge geluidsisolatie.

Een renovatievloer is ontwikkeld voor en door mensen uit de praktijk. Er zijn drie varianten van de renovatievloer: de renovatievloer ''standaard'' die wordt voorzien van een gewapende betonnen druklaag en de renovatievloer ''droog'' waarvan de afwerking bestaat uit plaatmateriaal. Op de derde variant ''semi-droog'' worden zwaluwstaartplaten gemonteerd die vervolgens worden afgewerkt met fijn grind beton of een gietmortel.

Lichtgewicht materialen

De materialen zijn lichtgewicht en daardoor zeer gemakkelijk op maat te maken en te hanteren. Hierdoor is de vloer geschikt om te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. De verschillende vloertypen zijn geschikt om oude houten vloeren te renoveren maar kunnen ook worden toegepast bij aanbouw- en uitbouwprojecten.

De renovatievloer garandeert een snel en efficiënt proces. Het resultaat is een hoogwaardige en comfortabele begane grondvloer. Deze magnesietvloer heeft een laag gewicht in vergelijking met bijvoorbeeld een anhydrietvloer en is daarom uitermate geschikt voor woningen die geen zware vloeren aan kunnen.

Plaats een reactie