Huur een betonpomp

BETONPOMP HUREN?

Wilt u zelf helpen bij het betonstorten in uw woning, schuur of bedrijfsruimte? Met onze betonpomp kan dit makkelijk, veilig en snel.

Waarom een betonpomp huren bij ons?

Onze betonpompen zijn speciaal gebouwd voor hoge prestaties en nauwkeurigheid. Het is met onze pomp makkelijker beton te storten dan met een grote lompe pomp. Ook voorkomt u een hoop rommel op uw bouwlocatie omdat onze machinst erveren zijn. Onze kleine betonpomp is vooral praktisch als u beton wilt storten op moeilijk bereikbare plaatsen omdat deze pompen flexibel zijn in het gebruik. Hierdoor krijgt u een mooi eindresultaat. Als u bij ons een betonpomp huurt dan leveren wij u ook meteen het benodigde beton en een goed gemotiveerde machinist met ervaring.

Wilt u de vloer laten afwerken met een vlinder machine? Vlinderen van de betonvloer.

Gebruik altijd een TRILSPAAN bij het afwerken.

Huur een betonpomp 

Onze prijzen variëren per pomp en per periode dat u onze pompen wilt gebruiken. U kunt desgewenst een vrijblijvende offerte aanvragen.
We geven u graag advies over hoe u een betonpomp het beste kunt gebruiken. Ook vertellen we u graag meer over de technische specificaties van onze pompen. U kunt onze contact gegevens vinden onder het contact tabblad.

Welke betonpomp?

Wij adviseren u graag over de inzet van de juiste betonpomp. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen.

Betonpompbedrijf Jake BV

Betonpompbedrijf Jake BV is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel ten behoeve van allerlei toepassingen in de woning- en utiliteitsbouw (inclusief hoogbouwprojecten), agrarische sector en de grond-, weg- en waterbouw. Naast het verpompen van betonmortel voor bedrijfsvloeren, funderingen, wanden en kolommen is het verpompen van betonmortel voor complexe onderwaterstorten ook één van onze specialiteiten.

Betonpompbedrijf Jake echter niet alleen gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel, maar ook in het produceren en aanbrengen van vloeispecie-werkvloeren en isolerende schuimbeton vloeren. Hiervoor beschikken we over speciale installaties die compleet geautomatiseerd schuimbeton of vloeispecie op uw bouwlocatie produceren.

De creativiteit, innovativiteit en het meedenken met onze opdrachtgevers zijn kenmerkend voor onze dienstverlening.

Onze betonpompen zijn standaard uitgerust met:

- Extra leiding en slang tot maximaal 60 meter inclusief de gieklengte. Op aanvraag is deze te verlengen met liggende leidingen.

- ø 75 mm slangen tot circa 15 meter. Op aanvraag is dit aantal te verlengen. Bij het gebruik van ø 75 mm slangen mag alleen met spramex (fijngrind) beton gestort worden.

- Een valonderbreker en stortpijp

- Een afsluiter in de eindslang (dit geldt niet voor de hallepompen).

- Een radiografische afstandsbediening.

Door de bijzondere giekconstructie (een Z-giek) is de M24 uitermate geschikt voor binnenstorts.
Heeft u op de bouwplaats weinig ruimte, neem dan contact op met ons. Onder bepaalde voorwaarde is het namelijk mogelijk om eenzijdig te stempelen.

Huren vaak aantrekkelijker dan kopen

Wie bouwmaterieel nodig heeft denkt al snel aan kopen. Internet wordt afgestruind, documentatie wordt opgevraagd en leveranciers en beurzen worden bezocht. Maar hebt u ook al aan huren gedacht? U betaalt alleen voor de tijd dat u het bouwmaterieel nodig heeft en de grote verhuurders garanderen dat de meest uiteenlopende producten permanent beschikbaar zijn.

Alles wat u op een bouwplaats ziet aan materieel en gereedschap is niet alleen te koop, maar ook te huur. Het aandeel gehuurde machines en gereedschappen is vooral tijdens de crisis flink toegenomen, doordat veel bedrijven een gebrek aan liquide middelen hadden. Inhuren van materieel maakt de aannemer echter ook flexibeler. Huren garandeert de ondernemer dat hij kan beschikken over een bepaalde machine wanneer hij deze nodig heeft. De aannemer heeft een project van een half jaar en huurt voor die periode een specifieke machine in. Na die zes maanden kan hij de machine weer inleveren bij het verhuurbedrijf. Een eigen machine waarvoor geen werk is, staat stil en kost geld.

Betonvloer Opknappen

Naar schatting wordt momenteel al zo’n 35 procent van de machines die aan het werk zijn gehuurd. Tien jaar geleden was dat nog maar 15 procent. In de Verenigde Staten en Engeland hebben aannemers bijna alleen nog gehuurd materieel.