Kruipruimte isoleren met schuimbeton

Kruipruimte isoleren

Uw vochtproblemen en stankproblemen zullen adequaat opgelost worden door Schuimbeton al jaren de nummer 1 in Nederland op het gebied van kruipruimte isolatie.

Naast het het oplossen van vochtproblemen en stankproblemen in voornamelijk de kruipruimte o.a. door middel van het spuiten van SCHUIMBETON bieden wij nog meer mogelijkheden zoals het leegzuigen van kruipruimtes, het ophogen van kruipruimtes, het ophogen of opspuiten van tuinen en terrassen, het maken van kelders en kruipruimtes etc.

Werkzaamheden worden verrichten voor particulieren, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren, gemeentes en andere overheden.

Kruipruimte isoleren met schuimbeton

Het isoleren van de kruipruimte met schuimisolatie is een isolatie waar u geen spijt van krijgt. Nooit meer koude voeten en uw energierekening gaat een stuk omlaag. Hoe pakt u het isoleren van uw oude vloer en van de kruipruimte precies aan? Wat kost schuimisolatie? En wat levert het op? Op deze vragen geven we graag antwoord.

Wilt u de staat van uw kruipruimte weten? Laat dan uw kruipruimte inspecteren.

Volgens voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal scheelt vloerisolatie tussen de € 170 (tussenwoning) en € 330 (vrijstaande woning) op de jaarlijkse energierekening.

Schuimbetonvloer

Plaats een reactie