Schuimbetonvloer renovatie

Heeft u een betonvloer die er eigenlijk niet meer uitziet? Vervang de vloer dan door een schuimbetonvloer. Een schuimbetonvloer is een combinatie van het isolatiemiddel schuimbeton, vloerverwarming en een eindvloer. Als u geen vloerverwarming wilt is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor alleen het schuimbeton met een eindvloer. De eindvloer kan een woonbetonvloer zijn, maar ook een traditionele vloer als hout, laminaat, tegels of tapijt.

Onze werkwijze

Wij werken altijd op een vaste manier bij het vervangen van uw oude vloer. Dit maakt het voor u als klant wel zo duidelijk en betrouwbaar. Eerst nemen we samen met u al uw wensen door. De belangrijkste vragen daarbij zijn wat u voor eindvloer u wilt, en of u er vloerverwarming bij wilt hebben. Zodra we weten wat er moet gebeuren en maken we een plan van aanpak. Dit bespreken we met u.

Nadat we uw oude betonvloer eruit hebben gehaald, vullen we de kruipruimte op met schuimbeton. Wat er nu gebeurt is afhankelijk van welke eindvloer u heeft gekozen. Wilt u opnieuw een (woon)betonvloer dan leggen we de vloerverwarming op het schuimbeton en storten het woonbeton direct over de vloerverwarming heen. Ons woonbeton heeft een goede warmte-afgifte en is dus uitstekend te combineren met vloerverwarming. Bent u beton zat dan kiest u voor een traditionele eindvloer. Bijvoorbeeld hout, laminaat, PVC of tapijt. In dat geval brengen we over de vloerverwarming eerst anhydriet aan. Een anhydrietvloer is een hele vlakke dekvloer die uitstekend geschikt is om met vloerverwarming te combineren. Doordat de anhydrietvloer ook heel vlak is, is het de perfecte ondervloer voor welke eindvloer dan ook.

Betonvloer renovatie


Een strakke betonvloer

Heeft u een betonvloer die er eigenlijk niet meer uitziet?

Laat uw vloer renoveren

Woonbetonvloer

Zoekt u een stoere, slijtvaste en industriële ogende vloerafwerking om uw oude vloer mee te vervangen? Dan is onze woonbetonvloer een goede en duurzame keuze. De woonbetonvloer is een 4 à 7 cm dikke cementgebonden vloer die we op de ondergrond van schuimbeton aanbrengen, en heeft een zeer authentieke en stoere uitstraling.

Woonbeton heeft een aantal substantiële voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Het is slijtvast, ondoordringbaar, eenvoudig schoon te houden en geleidt ook uitstekend de warmte van vloerverwarming. Ten opzichte van andere soorten vloeren zoals PU-vloeren en PVC heeft de woonbetonvloer een hele authentieke uitstraling en een industrieel uiterlijk. Dit is dan ook gelijk de meest gehoorde esthetische reden waarom particulieren en ondernemers voor woonbeton kiezen.

Betonvloer verven

Verf balkons, muren of gietvloeren met betonverf. De juiste verf heeft een goede hechting en is zeer beschermend. Je kunt verf zowel binnen als buiten gebruiken en je kunt er zeker van zijn dat je er jarenlang geen omkijken naar hebt. Met betonverf kunt u uw ruimte een industriële look geven. Tegenwoordig zien we dat de uitstraling van beton in de woonkamer steeds vaker voorkomt. Maar daarnaast is de betonverf ook goed toe te passen in kantoren of winkels. De stoere uitstraling van betonvloeren, maar de kwaliteit van stevige, slijtvaste vloeren? Betonverf maakt het mogelijk. Betoncoating geeft niet alleen het betonoppervlak een mooie kleur en structuur, maar geeft het beton ook een slijtvaste en krasvaste laag. Deze vloerverf geeft de bescherming die u nodig heeft voor uw betonvloer met een mooie uitstraling.

Houten vloer op schuimbeton

Bent u de betonlook zat, en heeft u liever de warme uitstraling van een traditionele houten vloer? Dat kunnen we ook voor u regelen; een houten vloer past prima op schuimbeton en een dekvloer van anhydriet. Houten vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten en passen perfect bij elke interieurstijl. Onze partner Woodstock Vloeren levert diverse houten en laminaatvloeren. Op hun site komt u alles te weten over de prijs en mogelijkheden over houten vloeren op schuimbeton.

Interieur

In onze showroom vindt u ook diverse interieurproducten die u kunt combineren met onze vloeren. Zo creëert u altijd een bijzondere sfeer in huis die helemaal is afgestemd op uw voorkeur en smaak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in de showroom in Obdam of op de website van onze partner Woonbeton & Interieur. Wij zijn elke zaterdag open van 10:00 tot 15:00 uur, en doordeweeks tussen 09:00 en 17:00. Ook kunnen wij advies geven over de (ver)bouw en/of renovatie van uw huis.


Waarom Schuimbeton Woodstock Vloeren b.V?

  • Scherpe prijzen
  • Dé aanbieder van het vloeren totaalpakket
  • Één coördinator die het hele project begeleid
  • (Bijna) altijd iemand bereikbaar
  • Deskundig advies
  • Offerte op maat

Contact

Als u van onze diensten gebruik wilt maken, dan zullen wij u een coördinator toewijzen die u zal helpen zoeken naar de beste mogelijkheid voor uw situatie. Ook zal onze coördinator al uw vragen beantwoorden en het totale project voor u begeleiden. Hoewel wij het vaak erg druk hebben, is onze organisatie erop ingericht om altijd snel te kunnen schakelen. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat we bij u aan de slag kunnen.