Cementgebonden dekvloer

Klimaatbeheersing met de dekvloer in combinatie met vloerverwarming

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Woodstock Vloeren heeft nieuwe manier om cementdekvloeren te leggen. Dit heeft nog veel meer voordelen. Zo is de Woodstock cementgebonden dekvloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Klimaatbeheersing met de dekvloer in combinatie met vloerverwarming

Voor zowel winkels, en natuurlijk in woonhuizen is het is zelfs mogelijk om vloerverwarming als koelsysteem te laten installeren voor in de zomer. In de winter is de vloer aangenaam warm en op warme dagen zorgt de vloer dan voor verfrissing.

WOODSTOCK VLOEREN HEEFT EEN SNELDROGENDE CEMENTGEBONDEN DEKVLOER IN DE MARKT GEZET

Hoog rendement in combinatie met vloerverwarming!

De Woodstock dekvloer tussen 3.5 en 5.5 cm moet u kiezen
bij optimaal gebruik van vloerverwarming

Cementgebonden dekvloer

Niet elke vloer is goed te combineren met vloerverwarming. Bepaalde eigenschappen van de vloer hebben invloed op de werking van de vloerverwarming. We van Woodstock Vloeren belichten hieronder enkele aspecten waar u rekening mee moet houden.

Vloerverwarming met Woodstock cementgebonden dekvloer vloer is ideaal voor vloerverwarming. De vloer is namelijk zeer elastisch en kan hierdoor het krimpen en uitzetten dat gebeurt tijdens de verwarming is goed nagedacht . Daarnaast is dit vloer slechts enkele centimeters dik, dit zorgt ervoor dat de vloer snel verwarmd is. De vloer is daarom ook de snelst geleidende vloer met vloerverwarming van alle vloeren.

Woodstock werkt met cementgebonden producten

combinatievloer 5

“Cementgebonden” verwijst naar cement als bindmiddel. Cement is een essentieel bouwmateriaal dat wordt gebruikt om te binden zoals schuimbeton en gietmortel te maken. Het is een poederachtige stof die wordt gemengd met water om een mortel te maken, die uithardt en een stevig, duurzaam materiaal creëert. Cement is een belangrijk ingrediënt in verschillende constructiematerialen en wordt veel gebruikt in de bouw- en constructie-industrie.

Er zijn enkele veel voorkomende “cementgebonden” producten en toepassingen.

Cementgebonden beton

Beton is een mengsel van cement, zand, grind of steenslag en water. Het wordt gebruikt voor funderingen, vloeren, wegen, bruggen en vele andere constructietoepassingen.

Cementgebonden mortel

Mortel is een mengsel van cement, zand en water. Het wordt gebruikt voor het metselen van stenen of bakstenen bij het bouwen van muren en andere metselwerkelementen.

Cementgebonden gietvloeren

Een cementgebonden gietvloer, zoals eerder besproken, is een type vloerafwerking die bestaat uit een mix van cement, zand en water. Het wordt naadloos aangebracht op de ondervloer en kan in verschillende kleuren en texturen worden afgewerkt.

Cementgebonden platen

Deze verwijzen meestal naar vezelcementplaten. Vezelcementplaten zijn samengesteld uit cement, cellulosevezels, zand en water. Ze worden vaak gebruikt als bekleding voor gevels en daken van gebouwen vanwege hun duurzaamheid en weerbestendigheid.

Cementgebonden materialen worden gewaardeerd vanwege hun sterkte, duurzaamheid en veelzijdigheid in verschillende bouwtoepassingen. Ze kunnen ook worden aangepast aan specifieke behoeften door het toevoegen van additieven en andere materialen om de eigenschappen te verbeteren. Het is belangrijk om de juiste verhoudingen te volgen bij het mengen van cement met andere materialen om de gewenste kwaliteit en sterkte te bereiken voor het beoogde gebruik.