Renovatievloer
Renovatie oude vloer
Je houten balkenvloer vervangen in het kort
Schuimbeton Woodstock BV neemt je al het werk uit handen bij het vervangen van de oude houten balkenvloer voor een renovatievloer van schuimbeton met vloerverwarming.
Een duurzaam, goede vloer met isolatie van schuimbeton is comfort. Wij brengen schuim onder beton aan, en verzorgen het complete proces; de levering van schuimbetonvloer, het aanbrengen van de juiste vloerverwarming en eventueel de anhydriet giet gebonden dekvloer. Wij doen alles en hebben een snelle levertijd. Dat alles maakt dat Schuimbeton Woodstock BV het juiste adres is voor het vervangen van je oude houten balkenvloer, isoleren met schuimbeton, duurzaam en zeer voordelig!
Waarom uw houten vloer vervangen door een renovatie vloer met schuimbeton ( keuze schuimbetonvloer )?
Met een renovatie vloer van Schuimbeton Woodstock haalt u meer wooncomfort in huis en uw heeft een structureel lagere energie rekening. Uw houten vloer vervangen doen wij nu tegen een gunstige prijs. U doet zaken met één partij die u uitstekende garanties biedt.
In veel oudere woningen laat de vloerisolatie en de isolatie van de kruipruimte te wensen over. De begane grondvloeren voelen koud aan. Dit komt uw wooncomfort niet ten goede!
Door het vochtige milieu in de kruipruimte kan de houten vloer zijn aangetast door schimmels (zwam). Door houtrot kan de vloer zijn sterkte verliezen. Ook kan een (wisselende) grondwaterstand problemen veroorzaken en kunnen er vervelende luchtjes uit de kruipruimte in uw woning komen.
Schuimbeton Woodstock is dé specialist in renovatievloeren en vloerrenovatie. Wij vervangen dagelijks houten vloeren en isoleren met schuimbeton. De overlast verdwijnt, uw wooncomfort neemt toe en uw energiekosten dalen. Ook stijgt de waarde van uw woning door de bijdrage welke uw renovatievloer levert aan een hoger energielabel. Wij Dé complete oplossing om uw houten vloer te vervangen.
Renovatievloer
Renovatie? Renovatie van u oude houten vloer
Renovatie oude vloer
Je houten balkenvloer vervangen in het kort
Schuimbeton Woodstock BV neemt je al het werk uit handen bij je houten balkenvloer vervangen voor een renovatievloer met schuimbeton en vloerverwarming.

Renovatie van u oude houten vloer
Er zijn verschillende redenen om een houten vloer te vervangen. Bijvoorbeeld als het hout is aangetast door houtrot. Of omdat het draagvermogen onvoldoende blijkt. Een derde belangrijke reden is de isolatie. Een houten roostering vloer is minder goed dan een geisoleerde vloer. Zeker als er geen extra isolatie aangebracht is in/op de vloer.
1. Verrotte balken
De meest ingrijpende, maar ook meest methode, is het klassieke systeem met echt de renovatie met schuimbeton. Hierbij plaatsen wij piket palen op e juiste hoogte is een voorgespannen blastic bak tussen de dragende muren van je woning. Hiervoor kapt deze in zodat er geen vocht en toch meer kan komen dus geen uitstraling meer heeft naar de boven laag (huiskamer bij voorbeeld) . Vervolgens komt er schuimbeton in (uit hout, keramisch materiaal, beton of kunststof kan ook maar dat is de magnesietvloer) . Het geheel wordt overgoten met een betonnen druklaag of een anhydrietvloer met vloerverwarming. Resultaat: een massieve vloerconstructie.
Dit systeem is interessant voor renovaties omdat je de relatief lichte constructie betreft,balken niet meer nodig, eenvoudig raam kozijn of deurkozijn te plaatsen en kan dragen. reken bij renovatie zeker op kosten schuimbeton van 90 tot 110 euro per m², afhankelijk van de complexiteit. Schakel een ingenieur of architect in om na te gaan of jouw muren en funderingen sterk genoeg zijn voor je woning niet dat je later problemen krijg met verzaking van je muren.
Funderingsherstel
Naast het Schuimbeton kunnen wij ook het heien, vijzelen en aanbrengen zelfs van stalen damwanden, biedt Schuimbeton Woodstock ook compleet funderingsherstel aan. Dit betekent een volledig traject van ontwerpen, berekenen en plaatsen van de nieuwe fundering, tot het aanbrengen zandcement dekvloer waarin bijvoorbeeld de leidingen voor uw vloerverwarming al gelegd kunnen worden.
Oorzaken funderingsproblemen
Met name woningen die voor 1950 zijn gebouwd staan vaak op korte en dunne houten heipalen, of hebben helemaal geen palen onder de draagmuren. Er zijn vele oorzaken waardoor huizen kunnen gaan zakken, namelijk door ongelijkmatige gewichtsverdeling of teveel gewicht, zandophopingen, wisselende grondwaterstanden, bacteriën, schimmels, verkeer en ga zo maar door. Ook is het zo dat alle woningen tegenwoordig zwaarder worden belast door keukens, badkamers, betonvloeren, zware inbouwapparatuur etc. In een persoonlijk gesprek met de woning eigenaar worden de wensen en eisen van de eigenaar op het gebied van funderingsherstel besproken.
