Mooie nieuwe site over woonbeton of anders de woonbetonvloer

Klik hier om de mooie nieuwe site over de woonbetonvloer

wat zo mooi is je kan op offerte drukken dan krijgt u een keuze menu

woonbeton of anders de woonbetonvloer

tel 06-27379838

Woonbeton voor een stoere vloer

De kwalitiet is hoog als het gaat om woonbetonvloeren van Woonbeton gaat. Er zijn namelijk vloeren die een stoere look uitstralen op basis van een  effect. Het bijzondere is dat woonbeton een effect naar eigen smaak heeft die nooit hellemaal uitgevoerd kan worden. Zo wordt een betonvloer (vloer van Woonbeton) pas echt een vloer met een persoonlijke en vooral unieke tint. Voor wat betreft de kleur is er uiteraard veel meer mogelijk dan alleen een grijze betonkleur, zodat u ook voor een warmere en nog natuurlijker uitstraling kunt kiezen.

Woonbeton

Woonbeton

 vloer en vloerverwarming

Het comfort is belangrijk als het gaat om het interieur van de woning en dan begint het comfort natuurlijk bij de basis van de vloer. Woonbeton Zuid Holland biedt comfortabele vloeren die nog fijner en aangenamer aanvoelen als de keuze voor een uitvoering met vloerverwarming wordt gemaakt. U hoeft niet naar een ander bedrijf als u ons woonbetonvloer wenst, maar ook voor vloerverwarming kiest. Woonbetonvloer biedt u namelijk een all-in oplossing.

Offerte aanvragen voor Woonbeton obdam

Om inzicht in de kosten te krijgen, kunt u een offerte aanvragen bij ons die u vrijblijvend wordt toegezonden. Het offerteformulier is op deze website beschikbaar en hier hoeft u alleen maar de gevraagde gegevens op in te vullen. Uiteraard zijn wij bereikbaar voor vragen of voor het verstrekken van meer informatie. Het is daarnaast mogelijk om een afspraak te maken en de showroom  te bezoeken.

Ons adres:

Meiland 17
1713 GJ
Obdam

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 15.00

mooi gebaar kijk ook op schuimbetonvloer

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw woning te verwarmen? Wij hebben een prachtige oplossing voor u. Wij bieden u de mogelijkheid om vloerverwarming onder uw vloer te plaatsen. Dit is een verstandige keuze omdat uw vloeroppervlak vaak het koudste oppervlak is in uw woning.

Vloerverwarming werkt met verwarmingsbuizen die warmte afgeven via straling. Door de gelijkmatige warmteverdeling die vanaf de grond de kamer intrekt word de comfort temperatuur sneller bereikt en kan uw verwarming enkele graden lager worden geplaatst.  Op de langere termijn verdient u deze investering dus weer terug!

Behalve vloerverwarming verkopen wij ook dekvloeren en andere vloer gerelateerde producten. Onze producten pagina heeft een handig menu met een overzicht van ons assortiment. Via dit menu kunt u meer informatie over onze producten vinden.

Onze exacte prijzen zijn afhankelijk van uw woonsituatie. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via ons formulier op de contact pagina. Ook zijn onze andere contact gegevens op deze pagina te vinden. Klik HIER voor een offerte woonbeton