Schuimbetonvloer kosten

De kosten van de schuimbetonvloer

De schuimbetonvloer is een prachtig product, maar wat zijn eigenlijk de kosten van een schuimbetonvloer? En wat kost een totale vloerrenovatie met schuimbeton? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

Wilt u een bouwkundig advies voor schuimbeton? Dan kunt u deze hier aanvragen.

Zoekt u een zeer lichte dekvloer voor op de verdieping, dan kunt u in plaats van schuimbeton ook kiezen voor de magnesietvloer. Dit is de lichtste dekvloer die er bestaat. Ook speciaal voor vloeren die oneffenheden bevatten.

We proberen op deze pagina de belangrijkste vragen met betrekking tot de kosten van een schuimbetonvloer te beantwoorden. Wordt uw vraag niet beantwoord? Of wilt u gewoon meer informatie over schuimbeton? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt voor een gratis adviesgesprek ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom in Obdam. We zitten aan de Meiland 17 en zijn doordeweeks van 09:00 tot 17:00 open, en op zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur. In de showroom kunt u ook meteen de eindvloer zien en voelen. 

Mocht u productinformatie wensen betreft schuimbeton dan kunt u ook bellen met de heer Bisschops: 06-25196551.

Kostenbesparende voordelen schuimbeton

Schuimbeton is onder meer gebaseerd op cement, water en lucht. Hierdoor is het goedkoop om het te produceren. Ook het aanbrengen is goedkoop, omdat schuimbeton zelf waterpas loopt.

De kosten van schuimbeton op de lange termijn gaan verder omlaag omdat het ongevoelig is voor vocht, schimmel en extreem weer. Hierdoor gaat het erg lang mee, en hoeft u het nooit meer te vervangen. Een houten vloer gaat ook langer mee in combinatie met schuimbeton. Het hout wordt niet aangetast door vocht en schimmel en blijft daardoor langer mooi. Ook de korte droogtijd en de mogelijkheid om alle nutsvoorzieningen erin te verwerken leveren een bijdrage om de kosten van schuimbeton in te perken. Voor een maximaal rendement met vloerverwarming kunt u deze vloer ook combineren met een anhydrietvloer

Eén pakket, één aanspreekpunt

Onder de naam Isopact Renovatievloeren bieden wij een totaalconcept aan waarbij we, nadat we schuimbeton hebben aangebracht, zorgdragen voor het leggen en monteren van vloerverwarming. Indien nodig brengen wij egaline aan. Vervolgens werken we het geheel af met een mooie vlakke dekvloer of, desgewenst, een stoere industrieel ogende woonbetonvloer. Het geheel wordt vanuit één aanspreekpunt gecoördineerd.

De prijs van de schuimbetonvloer

De renovatievloer van Schuimbeton West bestaat uit een laag schuimbeton met een anhydrietdekvloer. Eventueel afgewerkt met een houtenvloer van onze partner Woodstock Vloeren. Kiest u voor woonbeton als eindvloer, dan is de anhydrietlaag niet nodig. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om de schuimbetonvloer te combineren met vloerverwarming.

Hieronder vindt u een lijst met indicatieprijzen van de schuimbetonvloer. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Het beste kunt u daarom ons contactformulier invullen; dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Type vloer Aantal m2 Laagdikte Prijs per m2
Schuimbetonvloer 30 m2 40 cm € 50,-
Schuimbetonvloer 50 m2 40 cm € 45,-
Schuimbetonvloer 70 m2 40 cm € 40,-
Schuimbetonvloer 90 m2 40 cm € 37,-

Heeft u een oude houten vloer die eerst moet worden verwijderd? Ook dit regelen wij tegen een meerprijs voor u. Neem hiervoor contact met ons op.

Zelf schuimbeton maken

Zonder professionele hulpmiddelen is schuimbeton moeilijk zelf te maken. Omdat er snelle droogtijd is, en een relatief grote hoeveelheid nodig is per vierkante meter te vullen ruimte is er een pompinstallatie nodig die de mengeling maakt en doorblaast naar de te schuimen ruimte. Op deze manier kan een constante verhouding aangehouden worden.

Wilt u toch iets doen en ook nog een extra korting opstrijken? Help dan mee bij de renovatie! Of wilt u toch zelf aan de slag en daarvoor een betonpomp huren? Dat kan ook bij ons!

Meer informatie over schuimbeton

Meer informatie over schuimbeton? In onze kennisbank geven we uitgebreid antwoord op de vraag ‘Wat is nu schuimbeton’. U vindt er ook informatie over de combinatie van schuimbeton met vloerverwarming. U kunt voor uw vragen over schuimbeton natuurlijk ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Plaats een reactie