Toepassingen

Toepassingen Woonbetonvloeren

Beton kent vele toepassingen, hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende diensten die wij aanbieden. Indien u meer wilt weten kunt altijd contact met ons opnemen.

Ook kunt u langskomen in onze showroom, waar niet alleen de woonbeton vloer te ervaren is maar ook meerdere betonnen woonobjecten. meer informatie hierover vind u op de website van Woonbeton en Interieur.

Schuimbetonvloer 

Schuimbeton is een mengsel van lucht, fijn zand, cementmortel en water. Om tot een schuimende mousse te komen, wordt gewerkt met meer dan 20 % per gebruikt volume. Daarnaast wordt een speciaal schuimmiddel gebruikt. Het uiteindelijke mengsel is lichtgewicht, zelf-dichtend, vrij stromend en sterk isolerend, zowel bij warmte als geluid. Schuimbetonvloeren zijn goed bestand tegen vorst en vocht. Ook vertonen schuimbetonvloeren een uitstekende draagkracht ten opzichte van andere soorten betonvloeren. Door de sterk isolerende eigenschappen, is schuimbeton een prima vervanger van andere soorten isolatiemateriaal.

Woonbetonvloer

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is veel sterker dan gietvloeren en een woon betonvloer is zeer slijtvaste en krasvaste met een strakke minimalistische uitstraling van een cementvloer en betonvloer. Woon beton is toepasbaar in alle vertrekken van woonhuizen, maar vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is het woon beton ook zeer geschikt voor showrooms en kantoren.

Polijsten

Als uw bedrijf of woonhuis een betonvloer heeft en u wilt hier het beste uithalen, dan staat wij voor u klaar. Wij polijsten uw betonvloer totdat deze een prachtige glans (mat of hoogglans) heeft gekregen. Bovendien wordt de vloer sterker en duurzamer! Een betonvloer polijsten is een ideale vloerbewerking die beton sterk en duurzaam maakt. Het is een eenvoudige, maar geniale methode. Door de betonnen vloer te schuren en polijsten verwijderen we de toplaag van het beton en zorgen we ervoor dat het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte komt.

Onderhoud

Een betonvloer is uiterst robuust en zal niet snel beschadigen. Toch is de toplaag van een betonvloer onderhevig aan slijtage en is regelmatig onderhoud daarom gewenst. Welk onderhoud er nodig is en hoe je een betonvloer het beste kunt reinigen, kun je in dit artikel terug lezen. Het dagelijks reinigen van een betonvloer kan gedaan worden met water en een PH-neutrale (natuurlijke) zeep. Synthetische alkalische schoonmaakmiddelen zijn uit den boze want deze kunnen kleurschakeringen in de vloer veroorzaken.

Meer over Woonbetonvloer hier

Meer over polijsten hier

Meer over het onderhoud hier