Betonvloer

Betonvloer laten storten door Woodstock Vloeren B.V.

Door de jarenlange ervaring met betonvloeren Woodstock Vloeren B.V. een betonvloer van absolute topkwaliteit. U kunt bij hen terecht voor een ruwe industriële betonvloer, maar ook  voor het strak afwerken daarvan. Bent u geïnteresseerd in de industriële betonvloer voor u woning, pand, showroom of winkel, dan is een bezoek aan de Showroom Betonvloeren in Obdam zeker de moeite waard. Het adres van de showroom is Meiland 17. Doordat Woodstock Vloeren B.V. samenwerkt met verschillende onderaannemers, kunnen ze ook andere vloerproducten op hun site aanbieden. Zo stort Woodstock Vloeren B.V. ook een industriële woonbetonvloer op een schuimbeton, met daarop vloerverwarming in de betonvloer verwerkt. Een woonbetonvloer is een eindvloer van beton gemaakt. Dit betekent dat er geen andere vloerbedekking meer op hoeft. Het schuimbeton onder de betonvloer isoleert uw huis perfect. Voor meer informatie over dit product kunt u kijken op schuim onder de betonvloer.

betonvloer op schuimbeton

De Woonbetonvloer

Houdt u van een stoer, modern en robuust interieur? Dan is onze woonbetonvloer echt iets voor u. Deze betonlook vloer is een eindvloer waar geen vloerbedekking meer op hoeft. Woonbetonvloeren zijn ideaal voor zowel woningen als kantoren en zijn in diverse kleuren aan te brengen. De stylingsopties met woonbeton zijn ook eindeloos.

betonvloer

Bekijk de woonbetonvloer in onze showroom

Producten als hout en staal passen uitstekend bij een betonvloer.

Designcombinaties

Woonbetonvloeren zijn namelijk te combineren met heel veel verschillende interieurproducten. Zo passen natuurproducten als hout en roestvrijstaal uitstekend in een interieur met een betonvloer. Maar ook betonnen producten passen uiteraard goed in zo'n interieur. Onze partner Decocrete maakt bijvoorbeeld prachtige betonnen keukenbladen, tafels, wasbakken, schalen en lampenkappen. Voor meer informatie over deze interieurproducten kunt een kijkje nemen op de website van Decocrete.

Totaalpakket met isolatie en vloerverwarming

U kunt onze woonbetonvloer ook combineren met schuimbeton en vloerverwarming.

Een betonvloer isnamelijk te combineren met heel veel verschillende producten. Zo passen producten als hout en staal er uitstekend bij.

woonbeton

Beton blijft een natuurproduct. Een van de eigenschappen van beton is dat het krimpt en weer uitzet. Hierdoor kunnen scheuren ontstaan. Deze zijn nooit helemaal te voorkomen, dat is inherent aan het product. Ook vlekvorming is op een woonbetonvloer niet voor de volle 100% te voorkomen. Vlekken moeten altijd direct worden schoongemaakt. We beschermen de vloer wel met diverse beschermlagen, maar dat betekent niet dat er helemaal geen vlekken in kunnen komen. Neem dit mee in uw keuze. Toch liever iets anders? We hebben ook prachtige laminaat- en parketvloeren in ons assortiment.