Subsidie aanvragen vloerisolatie

subsidie aanvragen vloerisolatie - van 2 september 2019 kun je als particulier subsidie aanvragen vloerisolatie voor het isoleren van je koopwoning via een mooie Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Ook een Vereniging van Eigenaren kan gebruik maken van deze regeling. Maak deze vloerisolatie maak je je woning energiezuiniger, profiteer zo snel mogelijk van deze regeling en laat je woning isoleren door Schuimbeton West met vloer isolatie!

Hoeveel kan je besparen? Hoe moet je subsidie aanvragen voor vloerisolatie

Het isoleren van je vloer is de meest besparende maatregel in je huis: het levert de grootste energiebesparing op en met name de subsidie op vloerisolatie is aanzienlijk verhoogd! Bespaar nu tot wel 35% op je stookkosten door de vloer te isoleren met schuimbeton. Schuimbeton West uit Obdam is expert op het gebied van vloerisolatie met schuimbeton en biedt al 20 jaar de beste oplossing voor een warme en gezonde vloer en leef omgeving. Lees meer over onze unieke vloerisolatie met schuimbeton en vloerverwarming.

Wat zijn de voorwaarden van schuimbeton vloerisolatie?

Hoe kunt u nu subsidie aanvragen voor isolatie met schuimbeton?

De belangrijkste voorwaarde van deze subsidieregeling is dat er twee energiebesparende maatregelen genomen moeten worden. Dat betekent dat wanneer je je vloer wilt isoleren, je dit combineert met bijvoorbeeld het isoleren van je wanden of het dak. Het is niet noodzakelijk om beide maatregelen gelijk en door hetzelfde bedrijf uit te laten voeren maar het kan wel. SCHUIMBETON WEST biedt naast vloerisolatie ook isolatie voor de wanden aan.

Hoe kom je in aanmerking voor de subsidieregeling?

  1. Je bent huiseigenaar en bewoner of lid van een VvE
  2. Je hebt niet eerder gebruik gemaakt van de subsidieregeling (SEEH)
  3. Er worden twee isolerende maatregelen genomen

De maatregelen zijn uitgevoerd en betaald na 15 augustus 2019

Kom je niet in aanmerking voor deze subsidieregeling? Dan is het nog steeds voordelig om je woning te isoleren. lage btw en brandstof wordt steeds duurder en dus zal je de besparing op de energie rekening al tijdens de komende winter merken.

subsidie aanvragen vloerisolatie vraag nu subsidie vloerisolatie aan! En betaal niet teveel voor isolatie onder je vloer! Nu vloer isolatie vloerverwarming

Energiebesparingslening aanvragen.

Wil je isoleren, maar heb je geen spaargeld beschikbaar? Naast de subsidieregeling is het mogelijk om een energiebesparingslening aan te vragen. Met deze lening kun je tegen een lage rente energiebesparende investeringen te doen. Het Energiebespaarfonds berekent zelfs geen afsluitkosten.

Wanneer moet ik gaan isoleren en subsidie aanvragen?

Subsidie vraag je aan nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald. De ervaring leert echter dat subsidiepotten snel leeg zijn. Regel dit op tijd. Heb je interesse in onze aanpak? Vraag nu een kosteloze inspectie aan van je kruipruimte, dan komt één van onze installateurs bekijken wat de isolatiemogelijkheden zijn.

https://schuimbetonvloer.nl/contact/
subsidie aanvragen vloerisolatie