Elektrische vloerverwarming woodstock

Naast gewone vloerverwarming is de elektriche vloerverwarming van woodstock is goede keuze.

Voordelen van elektrische vloerverwarming

De meeste vloerverwarming maken gebruik van de warm water van de cv-installatie, maar je kunt ook kiezen voor vloerverwarming die zelf – op basis van (zonne)stroom – warmte genereert. Voordelen van deze oplossing:

  • Elektrische vloerverwarming is erg makkelijk te plaatsen. Er komen geen waterleidingen aan te passen en je moet het systeem uiteraard niet aansluiten op de centrale verwarming. Een aansluiting of het elektriciteitsnetwerk volstaat.
  • De verwarmingselementen zitten in een dun matje verwerkt, waardoor je maar een dunne overvloer nodig hebt.
  • De aankoop en installatie is goedkoper, wat elektrische vloerverwarming toegankelijker maakt voor starters met een beperkt budget.
  • Ten slotte kan elektrische vloerverwarming pronken met een korte reactietijd. Je hoeft dus minder lang te wachten op de warmteafgifte.

 

elektriche vloerverwarming woodstock
elektriche vloerverwarming woodstock

Vloerverwarming is uitstekend te combineren met onze eindvloeren. Of u nu kiest voor onze industriële woonbetonvloer of een traditionele houten vloer, met vloerverwarming heeft u nooit meer last van koude voeten. Ook al onze dekvloeren (die onder de eindvloer liggen) zijn te combineren met vloerverwarming.
Een vloerverwarmingssysteem bestaat uit speciale matten waarin verwarmingsbuizen verwerkt zitten. Deze buizen met warm water geven geleidelijk hun stralingswarmte af aan de vloer, en zorgen voor een hele gelijkmatige warmteverdeling. Zeker als de ruimte eenmaal op temperatuur is, hoeft u een stuk minder bij te verwarmen dan bij een traditioneel verwarmingssysteem. Een vloerverwarmingssysteem kunt u in de zomer ook gebruiken om uw woning af te koelen met koud water.

Hoofdverwarming of bijverwarming

Vloerverwarming kan als hoofdverwarming of bijverwarming dienen. Als u kiest voor hoofdverwarming liggen de verwarmingsbuizen dichter bij elkaar, en heeft u geen radiatoren meer nodig. Hierdoor heeft u een stuk meer ruimte om uw woning of pand in te richten, en ook een stuk minder last van stof. Kiest u voor bijverwarming liggen de verwarmingsbuizen verder uit elkaar, en heeft u (afhankelijk van de grootte van de ruimte) nog wel een aantal radiatoren erbij nodig. Schuimeton is een goede basis voor elektrische vloerverwarming.

Meer weten over electrische vloerverwarming van Woodstock.

Vloerverwarming kosten

Voordelen van elektrische vloerverwarming

Welke vloer bij vloerverwarming:

Met onze landelijke dekking en vakbekwame ervaren vloerleggers, leveren we totaal vloeren van alle industrievloeren. Middels uitgebreide service , verlengen wij de levensduur van uw vloer! Zoekt u naar upgrades van uw vloer of een nieuwe vloer, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Heeft u interesse in elektrische vloerverwarming?

Neem dan vrijblijvend contact op.