Vloerisolatie met schuimbeton

schuimbetonvloer scherma

Waarom wij kiezen voor vloerisolatie met schuimbeton gaan we het hier hebben voordelen en nadelen schuimbeton? Waarom kiezen voor vloerisolatie met schuimbeton en EPS-isolatie korrels?

Het aanbrengen van bodem/ kruipruimte-isoleren/ isolatie of vloer/ bodumisolatie in de kruipruimte is een effectieve en duurzame manier om te besparen op uw energie kosten. Daarnaast beschermt schuimbeton isolatie uw huis tegen vocht, schimmels en ongedierte in de kruipruimte die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Kortom, dat isoleren van de kruipruimte is een goed idee is, staat als een paal boven water. Maar met welk isolatiemateriaal wordt schuimbeton gemaakt?

Schuimbeton is één van de mogelijkheden. Bij Woodstock Vloeren kiezen we heel bewust voor schuimbeton. Graag leggen we uit waarom wij van Woodstock schuimbeton gebruikten.

De nadelen van schuimbeton als vloerisolatie

Schuimbetonvloer

Schuimbeton is een lichte materiaalsoort waardoor het gemakkelijk aan te brengen is als kruipruimte isolatie. Ook is schuimbeton voordeliger dan de meeste alternatieven in de kruipruimte isoleren met EPS-isolatie korrels. De optelsom maakt dat veel vloerisolatiebedrijven graag kiezen voor dit isolatiemateriaal schuimbeton.

We kunnen gemakkelijk een offerte met goede prijs maken voor u duidelijk. Wat mooie is dar het lichtgewicht van de materiaalsoort schuimbeton. Tot nu toe allemaal voordelen. Dan nu de nadelen waarom u niet voor schuimbeton gaat maar voor andere manier om de kruipruimte te isoleren:

  1. Kruipruimte kan na vloerisolatie met schuim niet bereikbaar zijn.

Door de kruipruimte lopen vak leidingen en buizen. Beter is leidingen verlegen, als er schade is aan een leiding, dan moet u leiding vervangen de leiding. De leidingen is na het isoleren met schuimbeton niet meer bereikbaar. Wanneer er echter door slijtage een scheurtje in een leiding kan deze vervangen (voordeel dus) ook (rest) vocht altijd zijn weg. Ook door schuimbeton.

Hierdoor ontstaat rot en schimmel. Ventilatie na het storten is verplicht. Het rottingsproces trekt soms vanuit uw kruipruimte door naar de muren van uw woning, dus goed folie en randfoam aanbrengen waardoor u in uw huis last van schimmel kunt krijgen. Daarnaast kan u van de vervelende stank die vanuit de kruipruimte naar boven trekt nog maar 1a 2 dagen genieten omdat schuimbeton de kruipruimte afsluit! Als de kruipruimte niet meer begaanbaar is kan je er niet meer in dus eigenlijk worden de nadelen schuimbeton weer een voordeel!

Dergelijke PROBLEMEN zijn niet lastig voor Woodstock Vloeren en is niet zo kostbaar om op te lossen. Omdat schade aan leidingen vaker voorkomt dan men denkt, kiest Woodstock vloeren voor een methode waarbij de kruipruimte goed wordt geïsoleerd met schuimbeton.

 

  1. Vaak bijkomende kosten

Schuimbetonvloer is weliswaar voordelig, maar er komen wel kosten bij kijken. De oude houten balken moeten worden verwijderd of moet de kruipruimte nog meer worden afgegraven om voldoende ruimte en mooie bak te creëren. Ook verwijderingskosten van puin en rotzooi zijn kosten waar u rekening mee moet houden bij deze manier van isoleren. Is in uw woning een krachtstroom? Vraag dan korting want het aggregaat hoeft niet aan!  wat mogelijk weer voor extra besparen zorgt.

Dit is iets waarom vloerisolatiebedrijven vaak niet de nadelen schuimbeton praten. Laat u dus goed over adviseren door Woodstock zodat u alle kosten goed in beeld krijgt. Wij van Woodstock geloven in eerlijk advies. We komen daarom altijd een mooie offerte en daarna doen we inspectie bij u thuis op locatie om de situatie goed in kaart te brengen. Aan de hand daarvan brengen advies in onze offerte. Zo weet u zeker dat u een passende offerte en een. Passende oplossing heeft voor kruipruimte isoleren met schuimbeton én dat er geen verborgen gebreken onder het gras zitten.

 

  1. Koud buiten? Dan kan geen schuimbeton gestort worden

Schuimbeton is gevoelig voor lage temperaturen. Wilt u uw kruipruimte in de herfst of in de winter laten isoleren met schuimbeton in de hoop de stookkosten te verlagen? Dan is beter is in de zomer. Woodstock is het hele jaar door met schuimbeton en kiest bewust voor een methode die niet gevoelig is voor weersomstandigheden.

 

  1. Is uw oprit groot genoeg?

Met vloerisolatie schuimbeton komen wij met onze kleine machine overal in Nederland. Van villawijken tot gewone rijtjeshuizen. Als u kiest voor isolatie met schuimbeton, moet u in overweging nemen of u over de benodigde ruimte beschikt die nodig is voor het plaatsen van de pompmachine. Hiervoor moet u denken aan minimaal 2 parkeerplaatsen. Omdat wij goede isolatie voor iedereen beschikbaar willen stellen, kiezen wij voor een oplossing die altijd inzetbaar is. Ook als u niet over een ruime parkeergelegenheid bezit gebruik wij langere slangen dus geen probleem.

WARME VLOER DOOR VLOERVERWARMING OP SCHUIMBETON VLOERISOLATIE IN UTRECHT EN HAARLEM

Haal het maximale uit uw vloerverwarming met schuimbetonisolatie. Wij leveren betrouwbare en duurzame vloerisolatie in Utrecht en Haarlem en hen omstreken. Ons deskundige team zorgt voor een professionele installatie van vloerverwarming die uw huis het hele jaar door warm en comfortabel houdt.

Schuimbeton Beverwijk

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Woodstock vloerisolatie kiest voor schuimbeton isolatiemateriaal. En geeft aan haar klanten goed advies. Want wij als Woodstock doen ons werk goed heeft u vervolgens nooit meer last van problemen in de kruipruimte. Wij gaan voor kwaliteit.

Op de boden brengen we een folie aan. Deze folie wordt dermate bevestigd dat uw kruipruimte optimaal beschermd wordt voor vocht.

Door te werken met schuim vloerisolatie behalen we de hoogst mogelijke rendementen op het gebied van energiebesparing. Onderhoud niet meer nodig! Geen probleem als wij de isolatie hebben verricht kijk naar wat klanten zeggen!

Ons team is zeer ervaren en helpt u het beste resultaat voor uw huis of kantoor te behalen.

Milieuvriendelijk

Woodstock logo

Schuimbeton van Woodstock is gemaakt van 100% milieuvriendelijk recyclebaar materiaal. Daarnaast isoleren met schuimbeton beter dan de dikste pakken EPS of purschuim. Het Woodstock principe is het enige combinatie isolatiemateriaal, dit duurzaam bouwen.

Inzetbaarheid vloerisolatie kan onder elke vloer worden aangebracht, zolang u maar een begaanbare kruipruimte heeft die minimaal 35 centimeter diep is. Dit overigens meestal wel het geval. Is uw kruipruimte niet diep genoeg? Dan voorzien we u graag van gratis advies. U woning is namelijk misschien wel geschikt voor bodemisolatie op andere manier Bodemisolatie is zelfs mogelijk als uw woning geen kruipruimte heeft.

1 gedachte over “Vloerisolatie met schuimbeton”

Reacties zijn gesloten.