Zwaar vrachtverkeer

Zwaar vrachtverkeer Amsterdam

zwaar vrachtverkeer

Binnen van Amsterdam is er sinds 7 augustus 1996 een verbod op zwaar vrachtverkeer. Dit betekent dat bedrijven, alleen materiaal mogen leveren dat onder de 7500 kg weegt. Woodstock Vloeren heeft hierin een voorsprong omdat zij materiaal hebben wat onder deze limiet valt. Hierdoor kunnen zij in elke stad schuimbeton vloeren maken, zoals in Haarlem, Hilversum, Utrecht en andere, korte in heel Nederland.

Zwaar vrachtverkeer dat monumenten en pas gerestaureerde bruggen in de oude kern in de steden is voor ons geen probleem.

Het meeste college van burgemeester en wethouders van de steden gaan over op 7.5 ton. Een veel beproefd middel en om de klachten weg te nemen kijken camera’s mee. Daarmee kan het vrachtwagenverbod voor de smalle hoofdstraatjes van de stad worden gehandhaafd.

Lees alles over:

Ontheffingenbeleid 7,5 tonzone stadsdeelcentrum

SCHUIMBETON STORTEN?

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

schuimbetonpomp huren

Behalve de steden gaat het ook om kleine dorpen en kleine straatjes. De straten zijn er vaak 5,75 meter breed tussen de gevels. Er wordt vaak geparkeerd, waardoor het verkeer dicht langs de auto, ’s moet. Gevels en bruggen moeten we beschermen.

Voor vrachtverkeer komt steeds meer een verbod. Verkeer wil de overheid minder in de stad. Langer dan acht meter mag ook vaak niet.

Bewoners wilden het ook het helle verkeer tijdens de spitsuren weren, maar de gemeente ziet daar, op basis van verkeerstellingen, niets in. Gemiddeld is er veel vrachtverkeer de helle dag door.

Het grootste deel van het verkeer in de stad heeft een woon- of werkrelatie en is licht van gewicht. Al die bestuurders komen dan voor een ontheffing in aanmerking als ze tijdelijk te zwaar zijn.