Vloerherstel bedrijf Wij maken u vloer weer nieuw

vloerherstel bedrijf wij maken u oude vloer weer als nieuw vloerherstel-bedrijf

Vloer Renovatie & bijne geen onderhoud meer

vloerherstel-bedrijf-Wilt u delen van uw vloer van uw huis of bedrijfspand vernieuwen? Of zoekt u een vloer renovatie bedrijf dat u kan helpen bij de vloerrenovatie aan uw huis of pand? Bijvoorbeeld als er snel iets gerepareerd moet worden aan de oude houten vloer of betonvloer?

Wij zijn als bedrijf vooral actief in de regio West friesland en helpen u graag bij uw grote en kleine vloerrenovatie- en opknappen vloeren. Zoals:

is u balklaag vertot van u woning of pand? Heefd u een zwam in de kruipruimte?

Wij lossen dit op met schuimbeton.

1 vloer eruit

2 schuimbeton erin

3 vloerverwarming aanbrengen

4 betonlaag/anhydriet/magnesietvloer erover heen (woonbeton als eindvloer) geen onderhoud meer ( of woonbeton informatie)

5 geen 5 het is klaar u kunt weer wonen

binnen 1 week alles klaar

Vloerherstel bedrijf

wij zijn een Vloerherstel bedrijf met een landelijke dekking

vloerherstel bedrijf wij maken u oude vloer weer als nieuwVloer Renovatie & bijne geen onderhoud meer betonvloer opknappen houtenvloer vervangen schuimbeton

wij werken met een uniek systeem waarbij verzakte betonvloeren weer naar het gewenst niveau gebracht kunnen worden. Dit systeem is uniek in Nederland!

We doen dit door een eigen ontworpen lichtgewicht vijzelingsmortel onder de verzakte vloer aan te brengen. Door middel van maatwerk injectiepluggen, met passende injectielans, wordt de vijzelingsmortel onder de verzakte betonvloer gebracht op een controleerbare manier. Hierdoor kunnen wij zeer gericht uw verzakte vloer naar gewenst niveau brengen.

Groot voordeel van ons systeem is, dat u niet of nauwelijks overlast heeft in uw bedrijfsvoering en tegen een fractie van het laten vervangen van uw verzakte betonnen vloer!

Wij kunnen zelfs uw verzakte vloer herstellen, terwijl er nog steeds op de betonnen vloer gewerkt wordt!

Vloer beschadigt? ook dan kunnen wij dit weer goed maken oor  betonvloeren opknappen 

Betonvloeren opknappen

Laat uw oude en versleten betonvloer opknappen door ons, en hij ziet er binnen no-time weer als nieuw uit! Wij gebruiken de speciaal voor betonvloeren ontwikkelde renovatie methode om uw betonvloer weer te laten stralen. Hoe oud uw betonvloer ook is, met onze methode krijgt iedere betonvloer een mooi tweede leven.

Door het intensieve gebruik kan een betonvloer in de loop der jaren scheuren, verkleuren en poreus worden. Uw vloer van beton kan door onze technieken nog jaren mee.

U kunt natuurlijk ook altijd een nieuwe betonvloer laten storten, maar dit proces is moeilijk en vaak onnodig. Het is veel beter om de oude betonvloer te behandelen en geschikt te maken voor de gevraagde toepassing. Dat is een stuk goedkoper dan de betonvloer helemaal vervangen.

Heeft u bijvoorbeeld een vloer die jarenlang intensief is gebruikt, en veel verfresten bevat? Dat is echt een vloer om met onze methode op te knappen. Bent u niet overtuigd? Dan maken we eerst een proefstuk op zetten. U mag het resultaat vervolgens beoordelen. We weten zeker dat we u dan kunnen overtuigen van de kwaliteit. We hebben er al heel wat vierkante meteters betonvloer mee opgeknapt.

Betonvloer weer als nieuw

Met onze methode knappen we de betonvloer op met meerdere mechanische bewerkingen. Of uw betonvloer beschadigd, uitgesleten, vervuild, of gewoon niet mooi meer is: het maakt ons niet uit! Besto Betonrenovatie maakt uw oude betonvloer weer als nieuw. Dat betekent dat de oude vloer niet alleen visueel voldoet aan uw verwachtingen, maar ook technisch geschikt is voor de door u beoogde nieuwe toepassing.

betonvloer herstel bedrijf
vloerherstel-bedrijf
vloerherstel-bedrijf

vloerherstel-bedrijf