Vloer storten van zandcement of beton

vloer storten

Vloer storten van zandcement of beton?

Bij het maken van een badkamervloer, aanbouw, garage of keukenvloer zal er ook een nieuwe vloer gestort of gegoten moeten worden. Ook moet deze afgewerkt worden met zandcement (zandcementdekvloer) of een betonvloer

Maar welke soort vloer heeft u nodig? En wat geeft de beste isolatiewaarde als u kiest voor een vloer met vloerwerwarming? Bij Schuimbeton West krijgen we veel vragen omtrent het aanleggen of storten van verschillende soorten vloeren zoals een zandcementdekvloer of het storten van de betonvloer.

Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Hoe dik is een zandcementdekvloer?
  • Hoe lang moet een zandcement dekvloer drogen? Hoe lang duurt het voordat deze droog is?
  • Wat kost een zandcementvloer leggen per m2? 
  • Hoe dik wordt een betonvloer gestort? Hoe dik moet je het beton vloer storten?
  • Wat kost een betonnen vloer storten?

Al deze bovengestelde vragen beantwoorden wij via de mail of per tellefoon. Dan komen alle werkwijzes aan bod en geven wij ook de prijsinformatie. wel zo handig voordat u over gaat tot het laten leggen van een zandcementvloer, zandcementgietvloer of het laten storten van een betonvloer in uw woonkamer, badkamer of voor u aan- of uitbouw.

Op deze pagina geven wij u alle informatie wat betreft een betonvloer, een zandcementdekvloer, en de m2-prijs voor het laten storten van de vloer.

vloer storten
vloer storten

Vloerverwarming: hoofdverwarming of bijverwarming?

Vloerverwarming kan als hoofdverwarming of bijverwarming dienen. Als u kiest voor hoofdverwarming liggen de verwarmingsbuizen dichter bij elkaar, en heeft u geen radiatoren meer nodig. Hierdoor heeft u een stuk meer ruimte om uw woning of pand in te richten, en ook een stuk minder last van stof. Kiest u voor bijverwarming liggen de verwarmingsbuizen verder uit elkaar en heeft u (afhankelijk van de grootte van de ruimte) nog wel een aantal radiatoren erbij nodig.

Het is belangrijk dat u de juiste afstanden hanteert bij het leggen van de vloerverwarming.
10 cm afstand tussen de leidingen voor hoofdverwarming
15 cm afstand tussen de leidingen voor bijverwarming
20 cm afstand tussen de leidingen voor extra verwarming

Wat is de beste vloerverwarming voor een vloer

Welke vloer is het beste onder de vloerverwarming

Ik wil graag een offerte voor de vloerverwarming

Vloerencombinaties

Tegenwoordig is een vloerverwarming te combineren met veel verschillende vloeren. Hiervoor bent u bij Woodstock aan het juiste adres. Woodstock heeft zowel eindvloeren, zoals woonbeton en laminaat, als ondervloeren in het assortiment. Een voorbeeld van een ondervloer is de anhydrietvloer. Anhydriet geleidt warmte erg goed en is daardoor bij uitstek geschikt in combinatie met vloerverwarming. Naast vloeren levert Woodstock ook schuimbeton; dit is een funderings- en isolatiemiddel dat ook goed met vloerverwarming is te combineren. Uiteraard vindt u op onze website informatie over al deze producten.

Vloer storten van zandcement of beton?

Bij het maken van een badkamervloer, aanbouw, garage of keukenvloer zal er ook een nieuwe vloer gestort of gegoten moeten worden.