Ook wij zijn op de vloerendag 2 April 2020 in het pand van NOA te Veenendaal

Woodstock Vloeren staat op de NOA Vloerendag

Op donderdag 2 april 2020 vindt de Vloerendag plaats in het pand van NOA te Veenendaal. Dit dynamische evenement is dé ontmoetingsdag voor leveranciers en vloerenbedrijven die zandcement-, gietdek-, monoliet-, kunststof- en terrazzovloeren vervaardigen of behandelen.

Business Support
Ondersteuning voor onze producten

Ons ondersteuningsteam helpt onze klanten bij technische ondersteuning, implementatie en productoptimalisatie. Dat zijn de volgende bedrijven:

Woodstock Vloeren: Schuimbeton, Schuimbetonvloer, Vloerverwarming Magnesietvloer en Sneldrogende Zandcementvloer (Jos Gilein)
Isopact Schuimbeton West: Schuimbetonvloer, Anhydrietvloer en Sneldrogendezandcementgietvloer (Joost Bisschops)
Deco-Crete: Printbeton (Pierre Schouten)
Keuken bladen: van beton (Jeannine Liphuizen)
West Friesland Vloerenservice: Woonbeton (Ed jonker)
Industriele betonvloer: (Harry Loos)

Er is een infomarkt (“beurs”) waar ongeveer 40 leveranciers en instellingen zich presenteren. Natuurlijk is er ook een buitenterrein voor het nieuwste groot materiaal. En we bieden in parallelsessies een interessant lezingenprogramma. De sprekers lichten producten, systemen, diensten, ontwikkelingen of praktische wetenswaardigheden in en voor de vloerenbranche nader toe.

Als service kunnen bezoekers vooraf vragen stellen over tal van onderwerpen: technisch, juridisch, CAO, pensioen etc. NOA zal proberen op de Vloerendag een afspraak in te plannen met een specialist voor een speeddate!

Om 16.00 uur vindt het Cobouw Café plaats. Deskundigen uit de bouwbranche en de vloerenbranche worden door Cobouw-redacteuren geïnterviewd en gaan in op de toekomst.

Oftewel een dag die u niet mag missen.

Droogtijd versnellen zonder droogtijdversneller
Bij iedere vloer is de droogtijd afhankelijk van meerdere factoren. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de vloer in de zomer sneller zal drogen dan in de winter. De voornaamste factoren die invloed hebben op de droogtijd zijn het temperatuur, hoeveelheid water dat toegevoegd is en de luchtvochtigheid.

Het weer is het belangrijkste, hier moet echt rekening mee gehouden worden wanneer de vloer geplaatst wordt. Wanneer het mooi en warm weer is kunt u er niet veel aan veranderen, geef de vloer de tijd om hard te worden. Echt drogen forceren werkt vaak negatief. Wanneer het koud en regenachtig weer is heeft u meer invloed. De droogtijd op een natuurlijke manier versnellen kan doormiddel van ventilatie, zorg dat er buitenlucht naar binnen komt voor een sneller resultaat of maak gebruik van een bouwdroger. Ook zijn elektrische kachels een enorme hulp, zeker in wind en waterdichte ruimtes.

Droogtijd versnellen met een droogtijdversneller
Wanneer u een nieuwe vloer krijgt wilt u natuurlijk zo snel verder. Als u dan 8 weken moet wachten is dit erg vervelend. Zeker wanneer er deadlines te halen zijn. Er kan tegenwoordig heel wat tijd bespaard worden, en dit door de zogenaamde ‘droogtijdversneller’. Deze droogtijdversneller zorgt ervoor dat de vloer na 24 uur alweer beloopbaar is, na 3 dagen alweer belastbaar is en zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Ook in periodes van vorst is de droogtijdversneller goed inzetbaar.

2 april 2020 vindt de Vloerendag plaats in het pand van NOA

Vraag een offerte aan
U kunt meer informatie opvragen bij de heer Joost Bisschops. Tel: 06-25196551.
Bij geen gehoor kunt u bellen naar: 0226-456047.

Woodstock Vloeren staat op de NOA Vloerendag

Op donderdag 2 april 2020 vindt de Vloerendag plaats in het pand van NOA te Veenendaal. Dit dynamische evenement is dé ontmoetingsdag voor leveranciers en vloerenbedrijven die zandcement-, gietdek-, monoliet-, kunststof- en terrazzovloeren vervaardigen of behandelen.