Isopact schuimbeton dealerschap

Steeds meer particulieren en ondernemers oriënteren zich online op de mogelijkheden met betrekking tot isoleren. Hierdoor moeten helaas veel specialisten het onderspit delven, omdat ze de online concurrentie niet aan kunnen. Isopact bundelt zijn krachten door op te treden als de grootste online aanbieder voor kruipruimte isoleren met schuimbeton en voorziet kleinere dealers van advies in het aanbrengen van isopact schuimbeton bij klanten.

Als dealer van Zonwering isopact krijgt u automatisch de offerte aanvragen van klanten uit uw regio toegestuurd. Omdat de offerte standaard gekoppeld wordt aan een crm systeem krijgt de klant informatie zult de dealer met name offerteaanvragen krijgen bij u in het werkgebied. Doordat u de installatie en service verzorgt werkt u op die manier ook aan de naamsbekendheid van uw eigen bedrijf in uw regio.

 

voordelen van dealerschap isopact

Informeren klanten over isoleren

Isopact blijft een specifiek product waarbij het niet gemakkelijk is om het juiste product online te kopen. De mogelijkheden met betrekking tot isoleren zijn immers zeer groot. Dit betekent dat klanten meestal advies nodig hebben om de juiste isolatie te kopen voor hun woning of pand. Bij Isopact kunnen klanten op de website veel informatie en tips vinden over de verschillende typen isolatie.

Na de offerteaanvraag worden de klanten gekoppeld aan een specialist in hun omgeving. Deze specialist brengt een offerte uit en geeft advies op maat om tot het juiste product te komen. U kunt deze specialist worden en de klanten in uw omgeving bedienen!

Advertentiewoodstock

Offertes voor het isoleren van de kruipruimte

Via isopact krijgt u als dealer de aanvragen van klanten uit de regio binnen. Doordat de website van isopact een goede positie op internet heeft, komen veel mensen die op zoek zijn naar isolatie daar terecht. Via de website kunnen ze een offerte aanvragen. Deze aanvragen worden door het systeem doorgestuurd naar dealers in de juiste regio. Vervolgens kunnen u zelf de offertes opstellen en de isopact installeren bij de klanten. De online aanwezigheid kan u helpen uw omzet te verhogen.

Offerte aanvragen

Wat wordt er verwacht van een dealer?

Mensen die via de website van isopact een offerte aanvragen voor één van de producten, verwachten binnen 24 uur een passende offerte in de e-mail. Deze offerte kunt u zelf opstellen op basis van uw expertise. Uiteraard wordt er wel verwacht dat de prijs marktconform is. Ook verwachten we dat u klantgericht te werkt gaat en uw afspraken nakomt. Om deze aspecten te waarborgen vragen we de klanten regelmatig om hun feedback.

vloerverwarming