Isolerende ondervloer van Isopact

Vloer isoleren met Isopact isolatieschuim

Een vloer isoleren doet u het beste met Isopact. Isopact is een licht maar ook uitermate drukvast isolatiemateriaal en is ideaal voor de toepassing als isolerende vloer. Isopact is dan ook het meeste gebruikte product om een vloer te isoleren met de juiste isolatiewaarde. De aantrekkelijke prijsstelling in combinatie met vernieuwde producteigenschappen van bijvoorbeeld een warmtepomp pomp en vloerverwarming de klik , zijn kenmerkend voor de populariteit van Isopact te gebruiken als isolatiemateriaal.

U kunt kiezen uit standaard Isopact of uit, de eerder vermeldde, isopact eps vloerisolatie. Wilt u een verdiepingsvloer isoleren tegen contactgeluid kiest u dan onze dB-geisoleerde noppen platen met daarop de Isopact houtvezel vloer.

Verbeter uw vloerisolatie door gebruik te maken van isopact

Wanneer u in een bestaande woning woont, is de begane (grond)vloer in de kruipruimte vaak een oppervlak dat niet meegenomen is in isolatiewerkzaamheden. Dit is geen verrassing, aangezien de isolatie vaak moeilijk uit voorbaat is in de krappe kruipruimte als daar isolatie moet worden aangebracht. Het isolatiemateriaal van Isopact zorgt ervoor voor de optimale woningisolatie compleet wordt door de kruipruimte te isoleren met isopact.

Voor het na-isoleren van begane grondvloeren in zowel houten als betonnen uitvoering kruipruimte beschikt Isopact over verschillende isolatiesystemen. De materialen die in isopact worden gebruikt zijn cement, zand , lucht , biologische schuim. Neem gerust contact met een van onze dealers op als u meer vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Wat zijn de voordelen van vloerisolatie isopact?

Tot 30% op uw energiekosten besparen
De werkzaamheden worden in één dag uitgevoerd
10 jaar fabriek garantie
Gegarandeerde isopact kwaliteit
Snelle, betaalbare oplossing
Профессиональная обработка

Wanneer is vloerisolatie met isopact wel en niet mogelijk?

Isopact kan door meerdere methodes voor het isoleren van vloeren en voor de kruipruimtes gebruikt worden. Afhankelijk van het soort ondervloer en kruipruimte krijgt u advies welke methode voor uw het meest geschikt is.

Als u een kruipruimte heeft van minimaal 50 centimeter hoog kunnen we isoleren met normaal Isopact schuim. De kruipruimte wel toegankelijk zijn. Als de woning geen kruipruimte heeft isoleren we de vloer van boven af. Al uw huis een kruipruimte heeft die minder diep is dan 50 centimeter dan kunt u deze uitdiepen of voor anders bodemisolatie van Isopact kiezen. De isolatielaag wordt voor 90% op de bodem van de kruipruimte aangebracht met een bodem folie.