Schuimbeton van Woodstock Vloeren

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

 

Woodstock Vloeren is een professioneel vloeren bedrijf wat o.a. schuimbeton, vloerverwarming en eindvloer van bijvoorbeeld PVC leverd gevestigd in het hart van West-Friesland Noord-Holland. Onze organisatie werkt met professionele mensen en professioneel materiaal. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren schuimbeton en afwerken van diverse soorten cement gebonden producten waaronder de schuimbetonvloer. Wij leveren schuimbeton voor zowel voor bedrijven en voor particulier gebruik. isolatiebeton, fundatiebeton tot (woon)betonvloeren kunnen wij ook leveren.

Of het nu gaat om vloerverwarming gevlinderde gietvloer, een strakke, glad afgewerkte dekvloer. Of een stoere, industrieel ogende woonbeton. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres!

Woodstock vloeren heeft meer efficiënte manieren gevonden om bouwtijd van de vloer renovatie te verkorten

De meest voor de hand liggende manier om gewoon een krappe deadline van neer te leggen en te halen, en soms de capaciteit opschalen. Maar dat is niet altijd de juiste oplossing. Bij Woodstock werken we regelmatig met uitdagende planning. Sterker nog, door onze ervaring weten we dat er efficiënt en goed doordachte manieren zijn om een korte deadline te halen, zonder dat we op kwaliteit inleveren.

Het begint bij tijd investeren in de voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij van Woodstock vloeren leggen belangrijke keuzes vooraf vast en richten het vloeren renovatie goed in, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Vooraf bekijken we altijd uitvoerig of wat de klant vraagt of wenst en of het realistisch is. Een goede planning, is het steeds vooruitdenken. Als we met het team afspreken dat ze op een bepaald moment nodig zijn, dan zorgen we ervoor dat ze op dat moment meteen aan de slag kunnen.

Woodstock werkt met een vast team

Tijdens de voorbereiding stemmen we belangrijke zaken al af met ons team genoten. Zij hebben de kennis over hun specialisatie en zij weten het beste welke consequenties bepaalde keuzes hebben op de planning. Als dat allemaal goed vaststaat, kunnen we na akkoord meteen aan de slag. We investeren constant in duurzame relaties die ons team versterkt en komen daar door- maar ook komen daardoor altijd onze afspraken na.

Schuiven met fases naar voren

De ene activiteit hoeft niet altijd afhankelijk te zijn van de andere. Dat vergt creativiteit en flexibiliteit. Zo kunnen we bijvoorbeeld een contract opstellen waardoor we al aan de slag kunnen, terwijl de besluitvorming nog niet helemaal rond is. Of beginnen we alvast met de werkvoorbereiding, terwijl er gewacht wordt op de vergunning. Door goede afstemming en open communicatie over de planning, winnen we veel tijd.

 

Veelgestelde vragen, FAQ

Schuimbeton is een veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt voor het renovatie van verschillende kruipruimte zoals in woningen en bedrijfspanden. In deze artikelen bespreken we veel vragen over schuimbeton, zoals wat het precies is, hoe het gemaakt wordt, welke voordelen het biedt en waarom het steeds populairder wordt. We zullen ook de verschillende toepassingen van schuimbeton bespreken en hoe je ermee kunt werken.

Hieronder hebben wij een lijst samengesteld van de meest gevraagde vragen betreft Schuimbeton. Indien uw vraag niet beantwoord word dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Lees over schuimbeton, vloerverwarming, woonbeton en meer op pagina onze FAQ.

Woonbetonvloer

Beton van Woodstock Vloeren is een natuurproduct en beschikt over ‘natuurlijke’ eigenschappen. Het is dan ook belangrijk dat Schuimbeton van Woodstock Vloeren vooraf kennis geeft van de kenmerken en eigenschappen van woonbetonvloer op Schuimbeton.

Eigenschappen van schuimbeton

Deze kenmerken/eigenschappen kunnen zich na verloop van tijd voordoen. Ze zijn overigens niet nadelig voor de functionaliteit van het product, en zijn enkel esthetisch van aard. Denk hierbij aan: ontstaan van (kleine) scheurtjes. Deze kunnen zich voordoen door het uitharden of werken (krimp en uitzetten a.g.v. verschillen in temperatuur) van het beton. Of gewoon door regulier gebruik; – scheurtjes langs de rand en/of langs randfolie;- kleine luchtbelletjes (aan het oppervlak). Deze luchtbelletjes worden veelal pas in een later stadium zichtbaar. Deze luchtbelletjes kunnen in sommige gevallen ‘open’ gaan waardoor (kleine) gaatjes in het oppervlak zichtbaar worden; – kleurverschil (aan het oppervlak).

Doordat beton een samenstelling is van verschillende materialen kan een variatie in kleur ontstaan;- vlekvorming en verkleuring. Ondanks de bescherming die onze betonnen producten meekrijgen, kunnen wij niet voorkomen dat beton enigszins verkleurd of vlekken gaat vertonen; – de droogtijd van een woonbetonvloer wijkt af van de droogtijd een ‘normale’ betonvloer.

Afhankelijk van de situatie kan het voorkomen dat na weken, soms pas na maanden, de woonbetonvloer de kleur krijgt die de klant heeft uitgekozen; – krassen en oppervlakte beschadigingen. Beton is van nature een hard en sterk materiaal, desondanks kunnen harde, zware en scherpe voorwerpen het oppervlak beschadigen.