Schuimbeton kosten Wat kost schuimbeton

Wat zijn de kosten van schuimbeton

Schuimbeton is een prachtig product, maar wat zijn de kosten van een vloerrenovatie ?
Neem i.p.v. Anhydrietvloer een sneldrogende cementgietvloer !
En wat kost een totale vloerrenovatie ?
Wij doen als bedrijf ook de (woon) betonvloer  als dekvloer
Hierbij een prijs voorbeeld voor een vloer oppervlak van 50 m2

Prijs inc BTW 

Schuimbetonvloer 50 cm dik (dan is de kruipruimte 57 cm diep) en 50 m2 groot 

Schuimbetonvloer  58,00 euro per m2 
Vloerverwarming  42,30 euro per m2 
verwijderen vloer  26,30 euro per m2
Anhydrietvloer  39.80 per m2  
Schuren anhydriet  8,75 euro per m2 
Folie aanbrengen   7,75 euro per m2

Dus de totale richtprijs bij een vloeroppervlak van 50 m2 en 50 dik
Schuimbetonvloer 182,90 euro per m2 met een dekvloer van anhydriet.

schuimbetonvloer 247,50 euro per m2

met een dekvloer van Beton (woonbeton).

Offerte schuimbeton

Wat zijn de nadelen van schuimbeton

Belangrijk is dat de klus goed gezien en goed berekend wordt, u kunt bij ons een bouwkundige naar de vloer laten kijken. Dan krijgt u echt een goed beeld van de kosten van een schuimbeton renovatie en krijgt u later geen MEER werk factuur.

Wilt u een eerlijke offerte ga dan naar Advies vloerrenovatie vult u daar uw gegevens in en u wordt gebeld voor een eventuele afspraak. Zelf kunt u uiteraard ook contact opnemen, dit kan via 085-4846144 wij staan u graag te woord.

Wij sturen GEEN voor geprogrammeerde offerte naar uw email omdat geen klus het zelfde is, we willen de klant een eerlijk advies geven zonder achteraf een meerwerk factuur te hoeven sturen die dan volgens de kleine letters wel gestuurd mag worden.

Wilt u extra korting? Vraag dan naar de code 447 dat scheelt u al snel 300 euro op de vloerrenovatie met schuimbeton. Wij hebben een landelijke dekking op het gebied van de schuimbetonvloer ook is er mogelijk om subsidie aan te vragen op schuimbeton.

WAT KOST VLOERVERWARMING

Wilt u meer informatie over het bouwkundig advies. Dan kunt u deze op de website bekijken.

Zoekt u een zeer lichte dekvloer voor op de verdieping, dan kunt u in plaats van schuimbeton ook kiezen voor de magnesietvloer. Dit is de lichtste dekvloer die er bestaat. Ook speciaal voor vloeren die oneffenheden bevatten.

We proberen op deze webpagina de belangrijkste vragen met betrekking tot de kosten van een schuimbetonvloer te beantwoorden. Wordt uw vraag niet beantwoord? Of wilt u gewoon meer informatie over schuimbeton? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt voor een gratis adviesgesprek ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom in Obdam, we zitten aan de Meiland 17 en zijn doordeweeks van 09:00 tot 17:00 open, en op zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur. In de showroom kunt u ook meteen een eindvloer zien en voelen. 

Mocht u productinformatie wensen betreft schuimbeton dan kunt u ook bellen met de heer Bisschops: 06-25196551.

Kostenbesparende voordelen schuimbeton

Schuimbeton is onder meer gebaseerd op cement, water en lucht. Hierdoor is het goedkoop om te produceren. Ook het aanbrengen is niet duur, omdat schuimbeton zelf waterpas loopt.

De kosten van schuimbeton op de lange termijn gaan verder omlaag, dit omdat het ongevoelig is voor vocht, schimmel en extreem weer. Hierdoor gaat het erg lang mee, en hoeft u het nooit meer te vervangen. Een houten vloer gaat ook langer mee in combinatie met schuimbeton. Het hout wordt niet aangetast door vocht en schimmel en blijft daardoor langer mooi. Ook de korte droogtijd en de mogelijkheid om alle nutsvoorzieningen erin te verwerken leveren een bijdrage om de kosten van schuimbeton te beperken. Voor een maximaal rendement met vloerverwarming kunt u deze vloer ook combineren met een anhydrietvloer. 

Schuimbetonvloer
Schuimbeton aanbrengen

Eén pakket, één aanspreekpunt

Onder de naam Isopact Renovatievloeren bieden wij een totaalconcept aan waarbij we, nadat we schuimbeton hebben aangebracht, zorgdragen voor het leggen en monteren van vloerverwarming. Indien nodig brengen wij egaline aan. Vervolgens werken we het geheel af met een mooie vlakke dekvloer, of desgewenst, een stoere industrieel ogende woonbetonvloer. Het geheel wordt vanuit één aanspreekpunt gecoördineerd. Linoleum 

De prijs van de schuimbetonvloer

De renovatievloer van Schuimbeton West bestaat uit een laag schuimbeton met een anhydrietdekvloer. Eventueel afgewerkt met een houtenvloer van onze partner Woodstock Vloeren. Kiest u voor woonbeton als eindvloer, dan is de anhydrietlaag niet nodig. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om de schuimbetonvloer te combineren met vloerverwarming.

Hieronder vindt u een lijst met indicatieprijzen van de schuimbetonvloer. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Het beste kunt u daarom ons contactformulier invullen; dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Type vloer Aantal m2 Laagdikte Prijs per m2
Schuimbetonvloer 25 m2 50 cm € 91,-
Schuimbetonvloer 50 m2 50 cm €182,90
Schuimbetonvloer 75 m2 50 cm € 273,90
Schuimbetonvloer 100 m2 50 cm € 365,80

Zelf schuimbeton maken

Zonder professionele hulpmiddelen is schuimbeton moeilijk zelf te maken. Omdat er een snelle droogtijd is en een relatief grote hoeveelheid nodig is om per m2 te vullen.  

Wilt u toch iets doen en ook nog een extra korting opstrijken? Help dan mee bij de renovatie! Of wilt u toch zelf aan de slag en daarvoor een betonpomp huren? Dat kan ook bij ons!

Meer informatie over schuimbeton

Meer informatie over schuimbeton? In onze kennisbank schuimbeton geven we uitgebreid antwoord op de vraag ‘Wat is nu schuimbeton’. U vindt er ook informatie over de combinatie van schuimbeton met vloerverwarming. U kunt voor uw vragen over schuimbeton natuurlijk ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Schuimbetonvloer met vloerverwarming: Wat zijn de kosten schuimbeton?

Welke methode je ook kiest om de prijs van je product vast te stellen, bereken in alle gevallen ook de kostprijs. Uiteindelijk bepaal je zelf welke elementen je mee laat wegen in de verkoopprijs, maar met deze berekening voorkom je dat je de vaste en variabele onkosten onderschat. En dus achteraf pas ontdekt dat je verlies draait. Tips om de prijs van een product te berekenen. Bij verschillende producten loop je uiteraard voor ieder product opnieuw dit stappenplan door.

De kostprijs bestaat uit het totale kostenplaatje dat jij moet maken voor het maken of leveren van een product of dienst.

Als je in jouw bedrijf meerdere producten of diensten gaat aanbieden, zul je dus per product of dienst moeten kijken welke berekening je hierop wilt loslaten.

Een concrete kostprijsberekening verkleint de kans op het onderschatten van de vaste en variabele onkosten. De juiste vraagprijs ligt uiteraard hoger dan je totale kosten, je wilt namelijk wel winst maken. Hoeveel je kunt vragen verschilt per onderneming. INFORMATIE SCHUIMBETON

Wat kost schuimbetonvloer

Woodstock levert de schuimbetonvloer bij bedrijven en particulieren in noord holland en Nederland. Dit hoogwaardig isolerend product wordt ter plekke samen gesteld door onze computer gestuurde schuimbetonpompen. De Schuimbetonvloer kan worden geleverd in diverse volumieke massa’s en gebruikt worden voor meerdere toepassingen. al 25 jaar actief met het produceren van de schuimbetonvloer

Opzoek naar een online woonwinkel?

Als de bestaande vloer wordt weggehaald in verband met een verbouwing of vervanging, kan er een renovatiebetonvloer worden aangebracht. Daarbij wordt de samenstelling van het schuimbeton aangepast, zodat er een goede isolatiewaarde en een goede druksterkte tot stand komt.

Deze vloer is na 1 dag weer beloopbaar en na 4 dagen kan er sbel een afwerklaag op aangebracht worden.

schuimbeton
schuimbeton

 

Plaats een reactie