Schuimbeton met vloerverwarming in Hilversum

Schuimbeton met vloerverwarming

Regelmatig ongeveer 3 keer per week komen wij in Hilversum schuimbeton vloeren maken met vloerverwarming.

Schuimbeton met vloerverwarming Hilversum

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Schuimbeton is gemaakt van materiaal cement, schuim, water en lucht en kan je helpen bij de overgang van de wereld naar hernieuwbare gebruik energie. Hernieuwbare energie, zoals wind-, zonne- en getijdenenergie, leveren allemaal op verschillende tijdstippen energie die vaak niet overeenkomen met de pieken in het verbruik. Manieren om die energie uit vloerverwarming op isolatie schuimbeton zijn ze in Hilversum niet vergeten.

Ons ervaren team van Woodstock Vloeren staat klaar om hoogwaardige schuimbetonvloeren te leveren, perfect gecombineerd met vloerverwarming. Ontdek de voordelen van deze duurzame oplossing en creëer een warme en gezellige sfeer in uw huis.

Er is een enorme behoefte aan besparen maar juist minder betalen. - zegt Bart Strooper, - Bestaande oude woningen zijn duur in verwarming en zijn meestal afhankelijk van oude radiatoren met een (oude) cv-ketel, waarvan de opbrengsten besparen beperkt is, dus de goedkopere alternatieven zijn hard nodig in Hilversum. Dat is waar de technologie van Woodstock Vloeren om een goed schuimbeton met vloerverwarming in Hilversum tot zijn recht te laten komen veelbelovend is, omdat schuimbeton alomtegenwoordig is.

Bart Strooper

Kruipruimte isoleren met schuimbeton

Regelmatig ongeveer 3 keer per week komen wij in Hilversum schuimbeton vloeren maken met vloerverwarming.

Kruipruimte isoleren met schuimbeton Hilversum

In het nieuwe schuimbeton worden cement en schuim samengevoegd met water om een super isolatie te maken voor de kruipruimte. Een alternatief voor elektrische vloerverwarming energie is de door Woodstock Vloeren water gedragen vloerverwarming. Dit vloerverwarming systeem werkt juist goed ook in Hilversum. Woning eigenaren zeggen dat hun energie uiteindelijk zou kunnen worden gehalveerd.

De betonnen fundering van een oud huis wordt beschermd. En dat terwijl het wel een geïsoleerde vloer van soms wel 70 cm ingaat. De Schuimbetonvloer is in Hilversum niet meer weg te denken. De extra kosten die het met zich meebrengt verdien je terug.

Er wordt ook in Hilversum altijd een folie in gemaakt voor dat schuimbeton erin gaat.

Kruipruimte isoleren met schuimbeton in Hilversum