Lichtgewicht vloer

Ben u op zoek naar een lichtgewicht vloer of anders een vloer die licht van gewicht is?

Woodstock vloeren maakt vloeren die het lichtste van gewicht zijn van schuimbeton en magnesiet ook wel schuimbetonvloer of magnesietvloer genoemd. Schuimbeton is al redelijk bekend maar magnesiet is wat minder bekende variant op de markt.

Magnesiet wordt met hout en magnesiet poeder gemaakt en schuimbeton met cement en schuimbeton. Schuimbeton is lichter van gewicht maar magnesiet is sterker.

Als ruimte geen rol speelt is schuimbeton van Woodstock de oplossing maar als je nu naar 4 en 7 ga en je wilt ook nog isoleren komt de uitdaging.

Isolatiebeton wordt het ook wel genoemd eigenlijk is schuimbeton gemaakt van het opschuimen van een cement met water. Magnesiet is magnesium met hout!

Bekijk ons assortiment en vind de ideale vloer die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is!

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Meer weten over magnesietvloer

Droogtijd magnesietvloer

Magnesietvloer

Ben u op zoek naar een lichtgewicht vloer of anders een vloer die licht van gewicht is?

Echt mooi bedacht en Woodstock heeft product laten testen op druk, sterkte en isolatiewaarde. Vulstoffen, zoals zand zit niet in magnesiet.

Middels verschillende recepten kan Woodstock vloeren mengsels met diverse eigenschappen maken, waarbij het type aanduiding wordt aangegeven door het soortelijke gewicht. Schuimbeton type 450 is de meest verkochte en wordt nat gemeten rond 4.8 heeft een soortelijk gewicht van 450 kg/m³. Door Woodstock Vloeren specifieke materiaaleigenschappen van schuimbeton is ons schuimbeton en magnesiet voor een breed scala aan toepassingen inzetbaar.

Lichtgewicht isolatie vloeren