Schuimbeton Haarlem

 

Schuimbetonvloer

Wij zijn al vele jaren actief in Haarlem met schuimbeton en vloerisolatie. Bij Een niet-geïsoleerde vloer gaat er meer dan 15% van de warmte verloren. Door de steeds stijgende energie prijzen wordt dit verlies na verloop van tijd een aardig bedrag. Beter is dus om de vloer goed te isoleren met schuimisolatie. In Haarlem staan veel woningen waar wij vloerisolatie hebben aangebracht. Daar hebben wij vaak bijgedragen aan een besparing voor de gebruiker van woningen, winkels of bedrijfspanden. Dus heeft u een een plek waar vloerisolatie nodig is? En u woont in Haarlem of uit de omgeving van Haarlem, neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen bij u langs komen om de huidige situatie te bekijken en vanuit daar een een passende offerte maken.

Schuimbeton storten Haarlem

Bent u op zoek naar een manier om uw woning in Haarlem beter te isoleren, maar hebt u geen behoefte om een lange tijd in een verbouwing te zitten? Dan kan een vloerisolatie via de kruipruimte uitkomst bieden. Het isoleren van vloeren kan op drie verschillende manieren, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo is het mogelijk om de vloerisolatie uit te voeren aan de onderzijde van de vloer, kunt u kiezen voor een bodemisolatie, of is het een optie de huidige vloer weg te halen.

Voor welke vorm van bodem- of vloerisolatie u ook kiest, bij ons bent u aan het juiste adres.

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer om te helpen met uw schuimbetonbehoeften? Zoek dan niet verder dan ons team van experts.

Wij werken wekelijks in Haarlem en kunnen diverse diensten leveren op het gebied van schuimbeton, waaronder vloerverwarming aanleggen en dekvloeren. Woodstock maakt een combinatie van schuimbeton isolatie in de kruipruimte met daar op vloerverwarming met een dekvloer.

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het veld, dus u kunt er zeker van zijn dat we de klus goed klaren. Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over schuimbeton, vloerverwarming, dekvloerof om aan uw project te beginnen!

Schuimisolatie
Schuimisolatie

Schuimisolatie  Haarlem

Schuimisolatie heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Het sluit naden en kieren naadloos af en heeft geen capillaire werking (het zet niet uit). Daardoor is schuimbeton heel geschikt voor het creëren van een volledig afgesloten vloerisolatie-laag. Kou en vocht kunnen de woning niet meer binnendringen. Dat zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening met schuimbetonisolatie in Haarlem.

Besparen op uw energierekening Haarlem

Het grote voordeel van elke vorm van vloerisolatie Haarlem is de besparing die dit oplevert op de energierekening. Het is afhankelijk van het soort dikte vloerisolatie waar u voor kiest hoe hoog deze besparing is. Bij een vloerisolatie kan dit gaan om een bedrag van honderden euro’s per jaar. Wilt u wel besparen op de energierekening maar hebt u maar een beperkt budget? Het mogelijk om een subsidie aan te vragen bij de overheid wanneer u meer dan twee energiezuinige maatregelen laat toepassen. Met deze subsidie krijgt u ongeveer 20 procent van de gemaakte kosten terug. Door te besparen op de energiekosten draagt u tevens bij aan het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen en daarmee aan een beter milieu.

Netwerk van isolatiebedrijven

Het uitvoeren van een vloer- of bodemisolatie is een klus waarvoor veel mensen uit Haarlem een erkend isolatiebedrijf inschakelen. Wilt u zeker weten dat u kiest voor het isolatiebedrijf dat het beste bij u past? Dan is het handig om de aanbiedingen en werkwijze van diverse specialisten met elkaar te vergelijken. Wij werken samen met een groot aantal isolatiebedrijven in het land, die u allen kunnen helpen bij het plaatsen of vervangen van isolatie. Voor welk isolatiebedrijf uit ons netwerk u ook kiest, wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen door ervaren vakmensen.

Vloerisolatie in Haarlem

Heeft u last van warmteverlies in uw woning, of komt er vocht vanuit de kruipruimte in uw huiskamer? Dan kan Schuimbeton Vloerisolatie de oplossing zijn.

Een woning die gelijkmatig warm is, minder tocht in huis en geen vocht meer vanuit de kruipruimte: dat is het resultaat van Schuimbeton vloerisolatie.  Het innovatieve systeem wordt toegepast als na-isolatie bij houten vloeren en betonvloeren. Schuimbeton Vloerisolatie verbetert niet alleen de vloerisolatie, maar verduurzaamt de woning ook.

Het systeem

Naast Schuimbeton kunnen we ook nog een micro-geperforeerde aluminiumreflectiefolie aanbrengen die bijdraagt aan de totale warmteweerstand van de constructie. Met een speciaal ontworpen pomp wordt Schuimbeton door het kruipluik op een folie geblazen. Zo ontstaat een stevig dek van isolatie op de folie. Het systeem wordt gespoten onder een houten of betonnen begane grondvloer Schuimbeton in Haarlem.

Onze werkwijze

Wij hebben veel ervaring met het verwerken van Schuimisolatie Wij spuiten dit schuim in de benodigde dikte tegen op de onderzijde van de begane grondvloer. Ook rondom de vloeroplegging en de koude funderingsrand spuiten wij dit schuim. Het kan zijn dat door het isoleren het ventilerend vermogen in de kruipruimte verloren gaat. In dat geval herstellen wij de ventilatie door het plaatsen van renovatiekokers. Schuimbeton in Haarlem


De voordelen van Schuimbeton

  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • Geen muizen en rattenplaag
  • Sluit naadloos af
  • Ongevoelig voor schimmels, rot, zuren en vocht
  • Waterdamp-remmend
  • Zeer duurzaam
  • Niet brandbaar
  • Goedkoop
  • Lange levensduur
  • Snel beloopbaar

Kruipruimte isoleren in Haarlem

Een kruipruimte is feitelijk onmisbaar wanneer u een vloerisolatie wilt laten uitvoeren in een bestaand pand. Door gebruik te maken vak de kruipkelder voorkomt u dat de hele vloer moet worden opengebroken. De specialisten van ons  in Haarlem kunnen van de kruipkelder gebruikmaken zodra deze een minimale hoogte heeft van 35 centimeter.

Isoleer uw kruipruimte in Haarlem voor een warmer en energiezuiniger huis. Onze experts bieden professionele isolatie op maat tegen een scherpe prijs. Bespaar op uw energierekening en geniet van meer comfort in uw woning.

Vochtproblemen in je kruipruimte?

- Op zoek naar vloerisolatie vloerverwarming? Heb jij vochtproblemen in je kruipruimte?

- Dat betekent echter niet dat je geen vloerisolatie van de kruipruimte kan maken. Zo kan je extra isolatie uit de kruipruimte genereren.

Uiteraard moet wel de oude houten vloer eruit. Maar het is een prima plek om dikke schuimbeton isolatie die gebruikt kan worden als vloerisolatie vloerverwarming superhandige toch.

- Heb je te maken met een vochtige kruipruimte of zelfs een natte kruipruimte dan heb je een optie?

- Je kan de kruipruimte droog (laten) maken. Maar je kan je in de kruipruimte direct waterdichte maken met schuimbeton vocht en water te stoppen. Vooral als een kruipruimte regelmatig nat is onder invloed van het grondwaterpeil is het laten droog maken van deze ruimte behoorlijk kwetsbaar. Is er sprake van een vochtige kruipruimte dan kan je deze mogelijk zélf droger maken met behulp van ventilatie, verbeterde regenwater afvoer, bodemisolatie en de muren waterdicht te maken.

Is de kruipruimte eenmaal droog dan kan een folie worden aangebracht. Hierop kunnen dan schuimbeton worden gegoten. De kruipruimtes zijn meestal tussen de 30 en 100 centimeter hoog dus heel goed als vloerisolatie hoe hoog hoe beter een waterdichte kruipruimte werkt als hoge isolatie vloerverwarming.

Ben je bang dat vocht kan terugkeren in de vochtige kruipruimte dan is het verstandig om ons te vragen.

Extra isolatie

Als ik het heb over een extra isolatie wordt vaak gedacht EPS en PUR. Dat bedoelen wij echter niet.

Terugverdientijd vloerisolatie

Wie investeert in het isoleren van de vloer zal hiervoor een bedrag tussen de €900,- en €3000,- voor moeten betalen. Hoe hoog deze prijs precies is hangt af van de mate waarop u de klus zelf uitvoert en het soort isolatiemateriaal waar u voor kiest. Door de vloer of bodem van de kruipruimte te isoleren zorgt u er echter voor dat er jaarlijks tot wel €250,- bespaart op de energiekosten. Uit onderzoek blijkt dat het gemiddeld 7 jaar duurt voordat u de investering in de vloerisolatie hebt terugverdiend. Na deze periode zult u feitelijk geld verdienen dankzij de isolatie van de vloeren.