PVC Vloer op schuimbeton

PVC Vloer op schuimbeton

Een vloer vormt de basis voor sfeer in een huis. Een nieuwe vloer aanschaffen is dan ook een bijzondere aangelegenheid. De kwaliteit van de vloer en de vloerverwarming moet top zijn en alles moet strak worden gelegd. Daarnaast moet er een belangrijke keuze worden gemaakt voor een eindvloer. Woodstock bied als enigste het vloeren Totaal Pakket aan en helpt u een van de mooiste PVC vloeren aan te bieden niet met laagste prijs garantie maar wel de beste kwaliteit. Inclusief legservice. U hoeft dus alleen nog maar de eindvloer te kiezen en wij maken een offerte op maat. We hebben in de showroom wat stalen staan die u mee mag nemen om te kijken welke vloer u wilt. Daarnaast beantwoorden we graag al uw vragen. U loopt binnen de kortste keren op uw nieuwe, sfeervolle warme vloer in huis.

 

Vinyl

PVC vloer verwijderen

Een PVC vloer verwijderen wordt vaak gedaan door een vakman met een speciale zit-stripmachine, aangezien een pvc vloer vaak gelijmd is met sterke lijm en de ondervloer makkelijk kan worden beschadigd. Hierdoor is een pvc Zelf de oude houten vloer verwijderen is niet erg lastige maar wel een beetje arbeidsintensieve klus dat je zelf kunt doen.

Heb je riool onder de oude houten vloer en je wil je zelf deze verwijderen of vervangen? laat dat door een loodgieter of iemand doen die er verstand van heeft. Dan is de kans ook groot dat je het riool of ander leidingwerk niet beschadigd. Het is daarom soms verstandig om de vloer door ons te laten verwijderen.

VOORDELEN PVC VLOER
NADELEN PVC VLOER