Polyurethaan

Polyurethaan vloer

Een polyurethaan vloer is een gietvloer die naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden. Door het strakke naadloze karakter van de vloer, past deze perfect in een modern interieur. Lees hier meer over de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer. Wanneer is een polyurethaanvloer interessant?

Zowel voor winkel,industrie en woonhuizen: Vroeger werden gietvloeren vooral in industriële gebruikt. Toch vinden zij ook steeds meer en meer hun weg naar de particuliere woning. Een polyurethaan vloer past bijzonder goed in een moderne woning. Een PU-vloer is een warme gietvloer met een huiselijke uitstraling die helemaal niet koud aanvoelt.

Geen onderhoud: Als je een vloer zoekt die geen onderhoud vraagt en heel gemakkelijk te kuisen is, dan zit je met een polyurethaan vloer helemaal goed.

Combineren met vloerverwarming: Heb je vloerverwarming of ben je van plan deze te laten leggen? Dan kan daar zonder probleem een polyurethaan vloer over gelegd worden. De vloer is namelijk licht elastisch en kan dus niet scheuren bij warmteverschillen.

Geduid dempen: Bovendien werkt de vloer geluiddempend waardoor de jijzelf en de eventuele onderburen minder last zullen hebben van contactgeluid (bijv. verschuiven van stoelen).

Prijs polyurethaan vloer per vierkante meter

De prijs om een polyurethaan vloer te gieten bedraagt zo’n 70 à 130 euro per vierkante meter afhankelijk van de oppervlakte en moeilijkheidsgraad. Gezien de moeilijkheidsgraad laat je de werken ook best uitvoeren door een firma met ervaring. Vraag naar referenties en ga niet alleen af op de prijs. Voor meer info en een vrijblijvende offerte Schuimbetonvloer met polyurthaan kan je mailen ook naar Woodstock Vloeren.

vloerherstel-bedrijf
vloerherstel-bedrijf

PU vloer

Een coating van pur wordt steeds vaker gebruikt bij het maken van vloeren. Deze vloer is populair in kantoren en woningen. Het is een strakke gietvloer waar u weinig onderhoud aan heeft. De vloer wordt vaak schoongemaakt met een zeepvrij reinigingsmiddel. Vraag daarom direct een offerte aan via ons contactformulier. Bij PU vloeren moet u er rekening mee houden dat het even duurt voordat de vloer gebruiksklaar is. Gietvloeren bestaan meestal uit drie of vier lagen, en omdat elke laag één dag moet drogen duurt het even voordat de hele vloer erin ligt.

Alternatief voor purschuim

Zelf gebruiken wij schuimbeton als alternatief voor polyurethaan. Dit materiaal is niet duur omdat de materialen die wij nodig hebben voor de productie erg goedkoop zijn. (o.a zand en water) Verder hebben wij alleen nog cementmortel en schuimmiddel nodig. Daarom blijven onze prijzen laag. Schuimbeton is ook duurzaam en wordt daarom als zeer aantrekkelijk gezien in de diverse soorten bouwkundige toepassingen. Schuimbeton voldoet aan veel eisen volgens milieu- en gezondheidsvoorschriften van de toekomst. Ook is schuimbeton volledig recyclebaar. Daarom adviseren wij om voor schuimbeton te kiezen.

Schuimbeton is relatief goedkoop. U moet er wel rekening mee houden dat die prijs iets kan variëren. Dit omdat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van onder meer de bereikbaarheid van de stortplek en de afmetingen van de ruimte. Wilt u een precieze prijs van ons? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Innovatief isolatiemateriaal, volledig opvouwbaar

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld. Je kunt ook zeggen: het bedrijf heeft de thermosfles flexibel gemaakt. Met deze techniek kan je met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde bereiken. Bestaande vloeren worden met TONZON Thermoskussens warmer dan nieuwbouwvloeren. Bestaande zolders blijven in de zomer koeler dan in een standaard nieuwbouwhuis. Met een voorzetwand met Thermosheets tegen een koude buitenmuur krijg je met minder ruimteverlies een warmere binnenwand. Als je in een dak of onder de vloer genoeg ruimte hebt, dan kun je de warmtestroom vrijwel blokkeren. Het TONZON isolatiesysteem is het eerste systeem waarbij geen lucht meer wordt verkocht (en getransporteerd!). Alle TONZON materialen zijn volledig opvouwbaar.

Isolatie voor de vloer