Elektrische vloerverwarming badkamer

In de meeste huizen is de badkamer een veel gebruikte ruimte. Een ruimte die vaak persoonlijk gebruikt wordt. Hoe fijn zou het zijn wanneer de badkamer lekker warm is op de momenten dat u dat wilt. Voor warme voeten in de badkamer kunt u elektrische vloerverwarming overwegen. Omdat de vloerverwarmingsmatten in uw badkamer onafhankelijk werkt van de centrale verwarming, kunt u deze compleet afstemmen op uw eigen wensen.

Vloerverwarming in uw badkamer

Op internet staat veel dat een elektrische vloerverwarming duur is, prijziger dan centrale vloerverwarming op gas. Het kiezen voor elektrische vloerverwarming van Woodstock-vloeren voor de badkamer, levert vaak een forse besparing op ten opzichte van vloerverwarming op gas. Dankzij jarenlang onderzoek doen, heeft Woodstock-vloeren een systeem ontwikkeld dat een voordelig elektrische vloerverwarmingssysteem in de badkamer voor iedereen mogelijk maakt.

Opbouwsysteem bij een cementdek of schuimbeton ondervloer

De vloerverwarmingsmatten kunnen rechtstreeks op de betonnen cementdekvloer worden geplaatst. Voor een snellere opwarmtijd en minder energiekosten, adviseren wij om gebruik te maken van isolatieplaten in uw badkamer. Deze platen kunnen gelijmd worden op de betonnen-cementdek ondervloer.

Geïnteresseerd in het aanschaffen van een vloerverwarming?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.