Schuimbeton in Groningen bestellen

Samenwerking met NIB

Samenwerking

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Woodstock vloeren werkt al lange tijd samen met NIB (Noorder-isolatie-beton) uit Leek op gebied van schuimbeton. In Groningen levert Woodstock Vloeren het ‘luchtig’ product schuimbeton van NIB uit Leek.

Sinds 1985 levert NIB Schuimbeton in Noord- en Midden-Nederland middels SCHUIMBETON installaties die op uw locatie de GEWENSTE SCHUIMBETON levert. Door de mobile levering van schuimbeton kan je bij NIB  schuimbeton bestellen in Groningen maar ook ver daarbuiten!

SCHUIMBETON BESTELLEN IN GRONINGEN

Bestel NIB-schuimbeton vanuit ons bedrijf en krijg het geleverd bij jou thuis.
Wij zijn de betrouwbaarste leverancier.

Schuimbetonvloeren van Woodstock

schuimbeton in Groningen bestellen

De toepassing combinatie vloer (oude vloer eruit, schuimbetonvloer erin met vloerverwarming daar dekvloer op) is de oplossing en een goed alternatief voor de broodjesvloer. Het isoleren van de kruipruimte levert meer voordelen op.

Een renovatievloer met schuimbeton zorgt ervoor dat uw huis meer waard wordt. niet-gebruikte ondergrondse (riool) leidingen kunnen ook dicht “geschuimd” worden.

Woodstock Vloeren geeft goed advies bij mooie werkvloeren en leveren en ook de PVC voor een goede opbouw. Is de kruipruimte er vochtig of staat er water? Op basis van het evenwichtsprincipe zakt schuimbeton niet en stijgt het ook niet.