Woodstock combinatievloer

Combinatievloer van schuimbeton

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
WhatsApp: Stuur ons een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

 

combinatievloer

 

Wij van Woodstock Vloeren maken de combinatievloer van schuimbeton, vloerverwarming, dekvloer, egaliseren en bijvoorbeeld PVC.

Heb je een kruipruimte van minstens 35 cm diep? Dan kun je het beste vanuit de kruipruimte isolatiemateriaal met schuimbeton aanbrengen zeker met een vloer met vloerverwarming. Schuimbeton is een goed alternatief voor thermoskussens, platen van tempex, houtenvloer, EPS, schuim, glas- of steenwol noem maar op. Schuimbeton levert goede isolatiewaarde op. Een geïsoleerde noppen plaat van 3 cm heeft een RD-waarde van 0.80.

40 cm schuimbetonvloer heeft een RD-waarde van 2.84. Samen heb je dan een isolatiewaarde van 3.6 49 cm schuimbeton. Hebben wij RC-waarde van 3.5? Beter is een geïsoleerde noppen plaat te gebruiken om isolatiewaarde te verhogen.

Soms is de ruimte 35 cm. Hiermee halen we niet de isolatiewaarde van 3.5. Dus beter is de combinatie te maken van schuimbeton, geïsoleerde noppenplaat, vloerverwarming, cementgebonden dekvloer, egaliseren en dan bijvoorbeeld PVC. Dat is de beste oplossing.

De Woodstock Combinatievloer

combinatievloer 5

 

 

De Combinatievloer van Woodstock is een vrijdragende dekvloer op een schuimbetonvloer. De Combinatievloer van Woodstock is uniek. Deze geïsoleerde vloer kan de begane grondvloer vervangen en wordt ook wel een alternatief balken broodjesvloer genoemd. Het is een schuimbetonvloer waarbij geen voorgespannen betonnen liggers worden gebruikt maar het isolerende schuimbeton als vulelement. Deze element zijn gemaakt van schuimbeton en soms EPS (geëxpandeerd polystyreen bolletjes).

De combinatievloer van Woodstock wordt toegepast in de kruipruimten in woningrenovatie. Over de combinatievloer van Woodstock komt een in het werk gestorte schuimbeton die samen met de vloerverwarming de vloer maakt.

De combinatievloer bestaat uit vier componenten: folie, schuimbeton, vloerverwarming en de dekvloer. Schuimbeton wordt in het werk gestort.

De Combinatievloer van Woodstock biedt maatwerk voor vrijwel elke begane kruipruimte. De combinatievloer is zeer geschikt wanneer er tegels op de dekvloer worden gelegd.

combinatievloer1

combinatievloer

combinatievloer 3

combinatievloer 5

ONTDEK ALLES WAT JE MOET WETEN OVER COMBINATIEVLOEREN

Lees meer over hun voordelen, hun constructie en de verschillende materialen die worden gebruikt.

De combinatievloer van Woodstock is het ideale vloer bij:

  • Renovatie bij oude woningen
  • Inpandige renovatie
  • Als snelle levering noodzakelijk is

Mogelijkheden:

  • Hoge isolatiewaarden mogelijk tot Rc 6,0 m²K/W
  • Flexibel en geen maatwerk
  • EPS toevoegen
  • Mogelijk om op de bouwplaats tot op het laatste moment veranderen
  • Snel leverbaar en loopbaar