Betonvloer storten op zand

BETONVLOER STORTEN OP ZAND

Beter is niet de betonvloer storten op zand maar op Schuimbeton

BETONVLOER STORTEN OP ZAND BETER IS OP SCHUIMBETON

Waarom de betonvloer isoleren?

Een niet geïsoleerde kruipruimte kan zorgen voor een koude en zelfs vochtige vloer in huis. Gelukkig is deze holle ruimte onder jouw betonvloer goed te isoleren met schuimbeton, namelijk op twee manieren:

  1. Het isoleren van de kruipruimte door het plaatsen van SCHUIMBETON en tevens de onderkant van de betonvloer. Dit is mogelijk als je een kruipruimte hebt die ruim genoeg is.
  2. Het isoleren van de bodem door het plaatsen van een dikke laag isolatie platen. Wanneer de kruipruimte onder je betonvloer te krap is, dan is TEMPEX bodemisolatie een zeer geschikt alternatief voor schuimbeton

Je houten vloer van bovenaf isoleren

Het is ook mogelijk dat er bijna geen (kruip)ruimte tussen je vloer en de bodem aanwezig is. De vloer isoleren vanaf de onderkant is dan geen optie. Echter, het is wel mogelijk om de houten vloer vanaf de bovenkant isoleren. PIR-platen zijn hier uiterst bruikbaar voor als de vloer vlak is, vanwege hun geringe dikte en hoge isolatiewaarde.

Ben je van plan om een afwerkvloer op je betonvloer te plaatsen en wil je deze van bovenaf isoleren? Dan is het verstandig om een MAGNESIETVLOER als isolatiemateriaal te gebruiken, wegens de hoge drukbelasting van de afwerkvloer.

Waarom je betonvloer laten isoleren door WOODSTOCK VLOEREN?

De kruipruimtespecialisten van Woodstock vloeren zijn je graag van dienst bij het isoleren van jouw vloer! Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide expertise brengen wij de isolatie onder óf op jouw vloer aan. Je huis zal hierna behaaglijker aanvoelen en de stookkosten zullen zeker dalen.

Wij maken doorgaans gebruik van ons eigen isolatiemateriaal. Dit product bestaat uit schuim, cement en dierlijk eiwit wat een optimaal isolatieresultaat van jouw vloer realiseert.

Interesse in het isoleren van jouw vloer?

Heb je interesse in betonvloerisolatie?

Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek!