kaspad

BETONPADEN STORTEN VOOR KWEKER NICO KARSTEN

BETONPADEN VOOR KWEKER NICO KARSTEN

Meerdere kaspaden en vloeren in Hoogwoud voor Nico Karsten.

Al ruim 10 jaar geleden begon West Friesland Betonvloeren met het storten en vlinderen van betonpaden in de tuinbouw. Alhoewel hun expertise tegenwoordig meer wordt aangewend voor het storten van betonvloeren  en andere specialistische vloerprojecten, zijn betonpaden nog steeds een belangrijk product voor West friesland betonvloeren. Een betonpad maakt altijd wel een onderdeel uit van het logistieke proces.

De kwaliteit van betonpaden, binnen en buiten, moet optimaal zijn om de effectiviteit van de logistieke processen te ondersteunen. De juiste betonkwaliteit, een passende bewapening, een doordacht afschot en een perfecte afwerking. Een goed betonpad vereist kennis en ervaring, daar weten wij ze bij West friesland Vloeren alles van.

Wilt u een OFFERTE BETONPAD

 

kaspad

 

Boeren zorgen voor werk

Wilt u een offerte voor het storten van kas paden

kaspad
kaspad

Zie film over Nico Karsten

Beton storten: da’s niet iets wat je zo uit je losse pols doet. Althans, het vereist wel enige aandacht. Maar dat is het waard, want een betonnen vloer (of aanrecht van beton!) is uiteindelijk een veelzijdige keuze. Wij geven je wat tips, zodat jij straks beton giet als een baas.

Beton is een materiaal met veel voordelen. Ten eerste is het extreem sterk. Daarnaast voorkomt het geluidsoverlast, kan het waterdicht gestort worden en er kan vloerverwarming in woonbeton. Dat is allemaal niet zo bij een houten vloer. Beton wordt vooral in vloeren gebruikt, maar je kan er ook een badkamermeubel, een aanrecht of andere meubelen mee maken.