Woodstock schuimbeton

Oude houten vloer renoveren. Kruipruimte isoleren met schuimbeton

U woont in een oude woning of pand? Dan is de kans groot dat u een houten vloer heeft. Dat draagt vaak bij aan de charme van zo'n oude woning. Wel kunnen houten vloeren erg koud aanvoelen, vooral door de koude tochtstroom vanuit de kruipruimte. Gelukkig is woodstock in zijn houten vloeren heel heel goed om deze goed en comfortabel te krijgen door deze met een goede vloerisolatie van schuimbeton dicht te maken. Dat doet woodstock schuimbeton door de houten vloer te verwijderen , en de kruipruimte te isoleren . Woodstock vloeren heeft en geeft een aantal goede, betaalbare systemen voor het isoleren van de vloer vanuit de kruipruimte.
Houten vloer isoleren met schuimbeton? Voorkom verdere houtrot in je vloer!
Wilt u de vloer isoleren vanuit de kruipruimte? Het isoleren van een vloer met schuimbeton van uit de kruipruimte vraagt altijd extra aandacht. Als er een onjuiste methode wordt toegepast kan het vervelende en kostbare gevolgen hebben. Een belangrijk principe voor het isoleren van de vloer is dat de vloer altijd moet kunnen ‘ademen’. Een vloer die goed geïsoleerd is met schuimbeton, voorkomt problemen als optrekkend vocht, houtrot en schimmels.

Doordat er aan schuimbeton speciale middelen worden toegevoegd is er minder belasting voor het milieu door het schuimbeton proces. Hierdoor wordt dit isolatatie als zeer toepasbaar beschouwd als duurzaam. De Schuimbetonvloer heeft een zeer laag volumegewicht

Oude Houten vloer isoleren kruipruimte met schuimbeton
U woont in een oude woning of pand? Dan is de kans groot dat u een houten vloer heeft. Dat draagt vaak bij aan de charme van zo'n oude woning.