Wat zijn voor- en nadelen van vloerverwarming
op schuimbeton?

Dat vloerverwarming op schuimbeton zeer goed werkt is bewezen maar hoe werkt het?

Vloerisolatie kosten vloerverwarming

Schuimbeton

Vloerisolatie schuimbeton onder vloerverwarming aanbrengen is een goede manier om je woning beter te isoleren en energie te besparen. Bij veel oude woningen gaat er namelijk warmte verloren via de vloer en kruipruimte. Door bijvoorbeeld de kruipruimte te isoleren met schuimbeton kun je tot wel 15% tot 20% aan energie besparen.

Bovendien zorgt vloerisolatie van schuimbeton voor een betere lucht in huis en voorkomt het schimmel en vieze lucht uit de kruipruimte in de woning komt. Dus alleen maar voordelen met schuimbeton. Maar wat zijn nu de kosten van vloerisolatie of renovatie met schuimbeton?

Stuur u vraag via contact formulier. Op deze pagina op onze website schuimbeton vertellen we je er meer over.

WIL JE SNEL OFFERTE VERGELIJKEN?

Vraag gratis advies en vrijblijvend offerte aan van diverse specialisten binnen ons bedrijf.

Vloerisolatie kosten berekenen schuimbeton

Vloer op vloerverwarming

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Er zijn verschillende soorten vloerisolatie voor vloerverwarming. De kruipruimte isoleren is de efficiëntste en meest gekozen optie voor isolatie vloerverwarming. Via ons contact formulier krijg je vrijblijvend offerte aan voor vloerverwarming isolatie. Zo vergelijk wij gemakkelijk de kosten voor isolatie bij verschillende situatie. Bel voor meer informatie ook naar ons kantoor.

Welke vloer op vloerverwarming?

De cementgebonden gietvloer van Woodstock Vloeren is niet meer smeren en afreizen maar gieten! Verpomp baar met kleine pomp voor kleine vloervelden. Nivellerende gietmortel m.b.v. een drijfrei of de berg genoemd. Laagdikte kun van 3 tot 10 cm met een gegarandeerde sterkte van C16-F4. Deze is dus zeer goed op vloerverwarming.

Cementgebonden product, dus ook geschikt voor natte ruimten. Minimaal 35% sneller klaar dan traditionele zandcement! Ook op afschot te leggen.

Verkrijgbaar in goede verpakking en met pomptruck vervormbaar. Vloeibare zandcement van Woodstock laagdikte 3-10 cm nooit met andere producten mengen. Nooit meer water toevoegen dan is aangegeven. Te veel water leidt tot vermindering van de producteigenschappen. De temperatuur van de ondervloer en de omgeving dient gedurende het gieten en tot een week erna hoger te zijn dan 5°C. En lager dan 35 graden.

Ramen en openingen moeten juist nu gesloten zijn tijdens de verwerking om een te snelle uitdroging van de mortelspecie te voorkomen. Voorkom tocht, direct zonlicht en hoge temperaturen. Deze veroorzaken overmatige krimp die kan leiden tot meer scheurvorming. Nadat de vloer beloopbaar is, dan goed de ruimte ventileren.

Geforceerde droging gedurende de eerste drie weken kan leiden tot mogelijke spanningen met krimpscheuren tot gevolg. Niet aanbrengen op vloerverwarming die warm is. Schakel de vloerverwarming 48 uur van tevoren uit. Bij het opnieuw inschakelen dient de opstartprocedure te worden gevolgd.

Niet geschikt voor buiten toepassingen. Niet gebruiken op vloeren die voortdurend nat zijn of onderhevig aan opstijgend vocht. De vloeibare mortel van 3 tot 10 cm heeft geen constructieve eigenschappen.