Polystyreen korrels

Isolatiebeton van Woodstock

Schuimbeton Purmerend

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Woodstock heet een Isolatiebeton die vooral bedoeld voor ongelijke en ongeïsoleerde vloeren. Vaak ligt onder de dekvloer een betonnen ondervloer. Het is ook mogelijk om in plaats van deze vloerisolatie mortel te smeren. In Woodstock isolerend beton zit het isolatiemateriaal al verwerkt voor een hoger rc waarde dan 3.5.

Er zijn meerdere soorten Isolatie voor beton

Er zijn diverse soorten isolatiebeton. Ieder type heeft zijn eigen isolatiewaarde waarmee het beton gemaakt wordt om in de verschillende systemen goede waarde te halen. De samenstelling en het gebruikte isolatiemateriaal bepaalt de isolatiewaarde.

Isolatiebeton van schuimbeton met polystyreenkorrels

POLYSTYREENKORRELS

De meest gebruikte isolatie omhoog te krijgen is isolerend beton gecombineerd met polystyreenkorrels. Deze polystyreenkorrels hebben gemiddeld een diameter tussen de 2 en 6 mm en geven het beton daarmee zijn isolerende waarde.

Door de polystyreenkorrels met water en cement te mengen ontstaat het isolerende beton. Daarbij wordt het gebruik van zand afgeraden omdat zand de isolatiewaarde verlaagd. Doordat de polystyreen isolatiebeton een hoge druksterkte heeft is het niet nodig om wapening in de mortel te doen.