Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is de ervaringsdeskundige op gebied van schuimbeton vloer. Bart Strooper is kundig geworden in schuimbeton op een bepaalde manier testen met schuimbeton en door eigen ervaring; doordat we schuimbeton zelf maak. Bart heeft geen opleiding gehad in schuimbeton, al zijn er meschien wel opleidingen die door mensen met ervaringskennis schuimbeton andere kunnen opleiden tot gediplomeerde ervaringsdeskundigen.

De begrip ervaringsdeskundig en ervaringsdeskundigheid vonden breder ingang in de jaren 1980 met als gevolg dat eerdere ontwikkelingen schuimbeton die hadden geleid tot verbetering. De tot nu toe gangbare definitie van deskundigheid was ter discussie komen te staan. Praktijkkennis werd erkend als waardevolle aanvulling op kennis uit literatuur en onderzoek.

Nu is Bart Strooper directeur van Woodstock Vloeren en verteld graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo’n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.

Als directeur en eigenaar van Woodstock Vloeren B.V., gevestigd in Obdam, Noord-Holland, Nederland, heeft Bart Strooper een solide reputatie opgebouwd als een succesvolle ondernemer in de vloerenindustrie. Met zijn leiderschap en expertise heeft hij Woodstock Vloeren B.V. laten groeien tot een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige vloeroplossingen biedt aan klanten in heel Nederland.

Bart Strooper heeft zijn stempel gedrukt op de sector door voortdurend te streven naar innovatie en het leveren van uitstekende service aan zijn klanten. Met zijn diepgaande kennis van vloermaterialen en -technieken, evenals zijn scherp oog voor detail, zorgt hij ervoor dat elk project dat door Woodstock Vloeren B.V. wordt uitgevoerd voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Als fundater begrijpt Bart Strooper het belang van het creëren van duurzame relaties met zowel klanten als medewerkers. Hij gelooft sterk in teamwork en stimuleert een positieve werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om hun beste werk te leveren.

Bedrijf Woodsock Vloeren is niet zomaar een naam, maar een symbool van milieubewustzijn en duurzaamheid. Als actieve milieuactivist zet Bart Strooper zich in voor het implementeren van alleen milieuvriendelijke en duurzame oplossingen in al zijn projecten.

In al zijn projecten streeft Bart ernaar om innovatieve en groene technologieën te integreren. Of het nu gaat om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, het verminderen van afval of het bevorderen van recycling, Bart is altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Met Bart Strooper aan het roer blijft Woodstock Vloeren B.V. zich positioneren als een toonaangevend bedrijf in de vloerenindustrie. Zijn passie voor vakmanschap en streven naar perfectie maken hem een ware inspiratiebron voor anderen binnen de branche.

Woodstock Vloeren heeft het hoofdkantoor in Obdam
en regionale vestigingen op adressen van Nederland

Meiland 17, 1713 GC in Obdam

Menno Simonszstraat 32, 8561 CG Balk in Friesland

Melbournestraat 76B, 3047 BJ Rotterdam in Zuid-Holland

Oud Eemnesserweg 23, 3755 MR Eemnes in de buurt van Utrecht

De Haar 6, 3925 MS Scherpenzeel gebied Noord-Brabant tot aan Limburg

Volg ons in sociale netwerken