Overlast Schuimbetonvloer

Overlast Schuimbetonvloer – Overlast tijdens onze werkzaamheden kunnen wij niet voorkomen, wél zoveel mogelijk beperken. Met onze omgevingscommunicatie proberen wij een bijdrage te geven aan de buurt. Dit zorgt voor een goede relatie, draagvlak en acceptatie. Wanneer wij het werk goed uitvoeren, draagt dit bij aan een soepel bouwproces zonder vertraging of andere ongemakken.

Onze werkwijze kenmerkt zich door in een zo vroeg mogelijk stadium te informeren over de plannen. Open, transparant en eerlijk. Daarna begint het echte werk door te luisteren en de feedback en tips van de omgeving mee te nemen in het communicatieplan. Soms gaan we daarbij zelfs zo ver door inspraak te organiseren of een klankbord- of participatiegroep in te zetten.

Het email adres wat u mag gebruiken is woonopbeton@gmail.com voor informatie en telefoon is 0226456047

Wat kan u van ons verwachten, of anders wat gaan we doen.

1.Container als opslag voor meubels tijdens de vloer renovatie.

De ruimte waar we de vloer renovatie gaan toepassen moet helemaal leeg. Dit is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding van de vloer renovatie.

Daarbij wordt soms gebruik gemaakt van een opslagcontainer die de oplossing bied om je meubels en andere spullen in te plaatsen tijdens de vloerrenovatie.

Hierover kunt u meer lezen op:

2.Vloer begane grond verwijderen.

Het verwijderen van de begane grondvloer is een ingrijpende maatregel. Dit doen we alleen als de bestaande vloer van slechte kwaliteit is of niet meer voldoet.

Is de houten balklaag niet aangetast door vocht/schimmel dan kunnen we kiezen om de houten balken te behouden. Maar de kans op slechte balk laag is vaak aanwezig als er niets aan de vochtprobleem wordt gedaan komt het probleem (later) terug.

Hierover kunt u meer lezen op: Schimels in kruipruimte

3.Bouwfolie aanbrengen en gaten dicht maken.

We brengen bouwfolie aan in de vorm van een badkuip. we gaan een vloeistofdichte ‘bak‘ creëren waarbij op de bodem folie ligt en de wanden voorzien zijn van folie waar de schuimbeton niet doorheen kan.

Hierover kunt u meer lezen op:

4.Schuimbeton aanbrengen.

Schuimbeton gaan we gebruiken als uitvullingslaag en brengen dit aan tot het piel onderkant hoog rendement vloer we gaan dit aanbrengen met een grote pomp met daar achter een betonwagen (betonmixer) Deze combinatie zal veel ruimte in beslag nemen in de straat.

5.Vloerverwarming aanleggen.

Dan gaan we vloerverwarming aanbrengen, voor ons heel eenvoudig snel te doen. Wij zijn experts op het gebied van vloerverwarming. Op de internet pagina Vloerverwarming.tips vertellen we meer over vloer verwarming kunt aanleggen/installeren. We kunnen meerdere systemen toepassen.

6.De Eindvloer (de Vloer)

Met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat wij als vloer isolatie specalist meerdere vloer kunnen plaatsen als eindvloer.

-Woonbeton vloer

Woonbeton vloeren is al sinds 1980 onze specialiteit! Wij maken de woonbetonvloer zonder onderhoud (met vloerverwarming). Vooral voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren is een woonbeton vloer de perfecte oplossing.Kijk voor meer info op De woonbetonvloer  en op Onderhoud woonbeton

-Anhydrietvloer

Anhydriet dekvloeren combineren wij steeds met parket en vloerverwarming. Anhydriet dekvloeren zijn beter en goedkoper dan een zandcement dekvloer.het voordeel van Anhydriet is dat deze heel makkelijk door ons aangebracht kan worden met onze eigen pomp.Anhydriet brengen wij ook aan op verdiepings vloeren met vloer verwarming.

-Kompozyt vloer

Wij zijn de enige die in Nederland de kompozyt vloer hoog rendement vloer systeem gebruiken in deze combinatie KOMPOZYT FLOOR is zeer duurzaam  het gebruik is minimaal aan energy ! Terug verdien tijd is binnen enkele jaren naar aanschaf. Zie ook kompozyt floor

-Woodstock vloer op Anydhriet

Vaak brengen wij de  Woodstock vloer Visgraad parketvloer op Anydhriet aan. Ook veel andere houten vloeren kunnen prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Veel mensen denken dat dat niet kan. Maar dankzij een specifiek ontwikkelde legtechniek en voortschrijdende inzichten over parket, vloerverwarming en verlijming is vloerverwarming onder een houten vloer ondertussen de normaalste zaak van de wereld geworden.

Tapijt op Anydhriet

Ook leveren wij tapijt op een anydhrietvloer met vloerverwarming.Dit is in de meeste gevallen een gouden combinatie, integendeel tot wat velen denken. De vloerverwarming maakt het dat een tapijt warm wat heerlijker aan je voeten aanvoelt. Je tenen kriebelen lekker door de vezels van het tapijt om volop te genieten van een mooie en warme vloer. Het is wel verstandig om een vloerbedekking tapijt te kiezen zonder een ondervloer.

-Printbetonvloer

De door ons aangebrachten Printbetonvloer als eindvloer is beton met de look van hout, klinkers, kasseien of natuursteen in elke mogelijke kleur. Het gestempeld beton wordt ter plaatse aangebracht door ons die er de juiste lijnen en vormen in verwerkt.natuurlijk met vloerverwarming.KIJK op PRINTBETON

Er wordt wel eens gezegd dat vloerverwarming alles behalve een energiebesparende manier is om je huis op te warmen. Dat is niet helemaal waar. Feit is wel dat er doorgaans grote verschillen zichtbaar zijn tussen de verschillende woningen die met een dergelijk systeem worden uitgerust. Dit wordt deels veroorzaakt door het verschil tussen een systeem met warmwater of een systeem op elktra, maar dat is niet alles. Ook de manier waarop de ruimte warmte besparend is gemaakt draagt namelijk structureel bij aan het rendement van de vloerverwarming. Met andere woorden, hoe beter de ruimte is geisoleerd, des te minder warmteverlies er kan plaatsvinden en des te hoger het rendement komt te liggen.

Type vloerverwarmingspomp is cruciaal

Wie er vroeger voor heeft gekozen om gebruik te maken van vloerverwarming met warm water zal gebruik gemaakt hebben van een standaard vloerverwarmingspomp. Daar is niets mis mee, ware het niet dat er tegenwoordig veel zuinigere en efficiëntere pompen op de markt verkrijgbaar zijn. De investering in een eigentijdse vloerverwarmingspomp kan je zomaar even een extra rendement opleveren van 140 euro. Dit rendement wordt verkregen omdat de pomp veel energiezuiniger is en er bijgevolg veel minder energiekosten worden gemaakt.

Door de pomp te voorzien van een zogenaamde tijd schakelaar kan je steeds genieten van een zo optimaal mogelijk voordeel. Dit is het geval omdat de pomp alleen maar aanslaat wanneer er echt nodig is is aan extra warmte en dus niet continue hoeft te draaien. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar een interessante mogelijkheid om het rendement van je vloerverwarming op te krikken, dan is het beslist de moeite waard om te investeren in een moderne schuimbetonvloer.

Korte terugverdientijd

In het meest ideale geval is het mogelijk om de terugverdientijd van schuimbetonvloer te beperken tot een periode van 10 – 15 jaar (gemiddeld). Om dit te kunnen realiseren dient er echter niet alleen rekening te worden gehouden met het systeem op zich, maar ook met de ruimte waarin deze wordt toegepast. nogmaals in een goed geïsoleerde ruimte kan een zo optimaal mogelijk rendement worden behaald.overlast Schuimbetonvloer

Met vloerverwarming bespaar je jaarlijks zo’n 180 m3 gas. Als we uitgaan van een gasprijs van 0.65 eurocent per m3 gas (prijspijl 2014; incl btw en energiebelasting) dan kom je uit op een gemiddelde jaarlijkse besparing van 117 euro. De prijs hangt geheel af van u wensen. Zo is het goedkoper om vloerverwarming te laten leggen op noppen dan vloerverwarming op matten te kopen. Na het breakeven punt (ongeveer 10- 15 jaar) heb je je geld terugverdient en blijf je nog steeds geld besparen.overlast Schuimbetonvloer

 

 

Overlast Schuimbetonvloer

Overlast Schuimbetonvloer

overlast Schuimbetonvloer

Naast communicatie overlast die veelal gericht is op omwonenden en omliggende bedrijven, biedt Schuimbeton West tevredenheidsonderzoeken aan. Desgewenst meten we diverse malen de tevredenheid aan de hand van een korte vragenlijst. De uitslag is altijd gekoppeld aan een doelstelling. Beoordelen op bijvoorbeeld deskundigheid, informatievoorziening overlast en het nakomen van gemaakte afspraken. Door juiste en tijdige informatieverstrekking en structureel te luisteren naar de feedback, zorgden wij enerzijds voor meer draagvlak. Anderzijds kon er op deze manier snel en professioneel gereageerd en bijgestuurd worden.

overlast-overlast-overlast

overlast Schuimbetonvloer