Welkom op de website van Schuimbeton West B.V.

Schuimbeton West B.V. levert compleet afgewerkte betonvloeren voor uw nieuwe home. Door onze jarenlange ervaring met schuim en woonbeton hebben wij bijzondere expertise opgebouwd in het storten en gevlinderd afwerken van betonvloeren, de ideale ondergrond voor woonbeton vloerafwerkingen. Deze complete gevlinderde woonbetonvloeren zijn ideaal voor woningen, bedrijfsruimtes en horeca. Ook zijn diverse grijstinten mogelijk om aan te brengen.

WAT ZIJN DE KOSTEN KLIK HIER

Schuimbeton is ideaal voor het opvullen van kruipruimtes in uw nieuwe home en wordt veel gebruikt bij renovatie van woningen en gebouwen. Het heeft bovendien als voordeel dat het een fundatie en isolatievloer is waarop eenvoudig vloerverwarming en een mooie afdekvloer kan worden aangebracht. Wij bieden het totaalconcept aan waarbij we, nadat we schuimbeton hebben aangebracht, zorgdragen voor het leggen en monteren van vloerverwarming. Vervolgens werken we het geheel af met een mooie vlakke dekvloer of, desgewenst, een stoere industrieel ogende betonvloer. Het gehele project wordt centraal gecoördineerd, u heeft een enkel aanspreekpunt die het totale project voor u begeleidt.

De voordelen van een woonbetonvloer in uw nieuwe home

Woonbeton is leverbaar in verschillende kleuren en oppervlaktestructuren. Wij leveren natuurlijk ogende grijstinten tot opvallende kleuren. Ook kan een vochtwerende sealing worden aangebracht. Verder is woonbeton kleurvast en makkelijk te onderhouden.

Overlast Schuimbetonvloer

Schuimbetonvloer

De kosten klik hier

Lichtste ondervloer

Zie hieronder een korte productie over ons gehele proces: