Kleine betonpomp huren

De kleine beton pomp kan overal bij!

Kleine betonpomp huren

Door deze kleine betonpomp te huren kan er beton worden gestort in alle smalle straatjes in de stad en waar er moeilijk beton gestort kan worden.

Huur snel een betonpomp 0226456047 of voor een offerte 06-54271133

S,middags bel naar 06-22386052

  • makkelijk inzetbaar
  • snel, schoon en nauwkeurig
  • kostenbesparend

Aanhangwagen betonpomp te huur

Wij zijn is gespecialiseerd in beton storten op moeilijk bereikbare plaatsen.

Bel snel +31 6 25196551   kijk ook op www.betonvloer.nu

betonpompje-huren

betonpompje-huren

Kleine betonpompje zetten wij in op:

VOOR MOEILIJK BEREIKBARE PLAATSEN EN DE KLEINE BETONSTORT !

Door Betonpomp Verhuur hebben we:

  • flexibele planning
  • kunnen we kleine en grote uitvoeren
  • aannemen van complete betonprojecten
  • meedenkend en probleemoplossend
  • VCA gecertificeerd
Aanhangwagen betonpomp te huur

Aanhangwagen betonpomp te huur

 

ALTIJD DE JUISTE BETONPOMP VOOR UW PROJECT

Duizenden kubieke meters beton verpompen wij per dag met de betonpomp. Wij zijn nummer 1 in kwaliteit en Vloerservice, mede daardoor zijn wij één van de beste van Nederland geworden op het gebied van betonvloeren. Wij verpompen dagelijks veel bouwplaatsen kubieke meter beton. Omdat wij vele verschillende betonpompen in huis hebben, kunnen wij op 90% pompen.

Het belangrijkste speerpunt in het bedrijf zijn onze medewerkers: zij zijn ons visitekaartje. Als zij hun werk niet goed doen, hoeven wij een volgende keer niet meer bij u terug te komen. Daarom is het belangrijk dat wij onze medewerkers optimaal motiveren en hun eigen verantwoording geven. Samen met hen dragen wij ons bedrijf uit als één groot team.

Modernste pompenpark met eigen technische dienst

Wij  hebben het modernste pompenpark. Daarnaast hebben wij  een eigen technische dienst en beschikken we bovendien over een eigen werkplaats waar onze machines worden onderhouden. Daarnaast zijn al onze wagens uitgerust met een GPS-systeem en beschikken we over een eigen planningsysteem, waardoor we direct kunnen inspelen op wijzigingen en veranderingen. Dit zorgt ervoor dat wij snel en up to date zijn in onze werkzaamheden.

betonpomp te huur

betonpomp te huur

Welke betonpomp?

Wij adviseren u graag over de inzet van de juiste betonpomp.

Bel snel +31 6 25196551

Aanhangwagen betonpomp te huur

Onze betonpompen zijn standaard uitgerust met:

– Extra leiding en slang tot maximaal 60 meter inclusief de gieklengte. Op aanvraag is deze te verlengen met liggende leidingen.

– ø 75 mm slangen tot circa 15 meter. Op aanvraag is dit aantal te verlengen. Bij het gebruik van ø 75 mm slangen mag alleen met spramex (fijngrind) beton gestort worden.

– Een val onderbreker en stortpijp
– Een afsluiter in de eindslang (dit geldt niet voor de halle pompen).
– Een radiografische afstandsbediening.
Door de bijzondere giek constructie (een Z-giek) is de M24 uitermate geschikt voor binnen storts.

Heeft u op de bouwplaats weinig ruimte, neem dan contact op met ons kantoor. Onder bepaalde voorwaarde is het namelijk mogelijk om eenzijdig te stempelen.

Schuimbetonvloer

Schuimbetonpomp is in de meeste gevallen een uitstekend pomp met veel voordelen. Hij is licht, goedkoop, en is makkelijk te verplaatsen. Maar zoals ieder zijn product kent , heeft ook schuimbeton aanbrengen in bepaalde situaties een aantal nadelen.
Om u volledige informatie te verstrekken, zetten we de nadelen ook even op een rijtje.

Wat zijn de nadelen van schuimbeton?

Vereist een goede voorbereiding

Hoewel schuimbeton makkelijk is aan te brengen (het ‘loopt’ als het ware zelf de ruimte door), betekent dat wel dat het niet uit de ruimte weg mag kunnen lopen. Er moet dus voor worden gezorgd dat de ruimte en alle gaten goed zijn afgesloten.

Mogelijk bijkomende kosten voor graafwerkzaamheden en verwijderen van balken

Om schuimbeton te kunnen storten moet de ruimte klaar worden gemaakt om te kunnen storten. In bepaalde situaties kan dit extra tijd en geld kosten. Zo moeten we soms houten balken weghalen, of een gedeelte van de ruimte afgraven.

Ruimte enige tijd niet beschikbaar

Ook is de ruimte uiteraard niet te gebruiken gedurende de werkzaamheden. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de ruimte en hoe lang de werkzaamheden in beslag nemen.

Storten afhankelijk van weersomstandigheden

Voor het storten zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden: bij vorst en regen kan schuimbeton niet gestort worden.

Niet geschikt als dekvloer

Schuimbeton is niet geschikt als dekvloer. Er moet dus altijd nog een andere laag overheen aangebracht worden.

Kruipruimte niet meer bereikbaar

Na het opvullen van de kruipruimte met schuimbeton, heeft u uiteraard geen kruipruimte meer. Maar eigenlijk is dit helemaal niet zo nadelig. Kruipruimtes hebben tegenwoordig eigenlijk geen nut meer. Een kruipruimte zorgt alleen maar voor vocht- en schimmelproblemen en houtrot. Wat dat betreft kun je een kruipruimte maar beter kwijt dan rijk zijn.