Betonpomp huren

Isopact en Schuimbeton West gaan samen verder.

06 december  2019
Vanaf 1 Januari 2020 gaan de bedrijfsactiviteiten van Isopact en Schuimbeton West samen verder. Al geruime tijd zijn beide partijen in gesprek om hun werkzaamheden samen te voegen. Hoewel Isopact en schuimbeton West in hetzelfde gebied werkzaam zijn, bedienden zij een verschillende doelgroep.

Schuimbeton West liep als bedrijf al geruime tijd tegen een aantal zaken aan zoals materieel en personeels tekort. Hierdoor was er al regelmatig een samenwerking met Isopact. Dit heeft er toe geleid dat de twee partijen wat serieuzer zijn gaan kijken naar een fusie. ‘Dit is een grote stap vooruit, van een kleine zelfstandig ondernemer naar iemand die groot verder gaat. ‘Alle gesprekken voelden erg goed aan en ik werd steeds enthousiaster, met name het feit dat ik mijn product naar een hoger niveau kan tillen door middel van kennis te bundelen spreekt mijn zeer aan’, aldus Joost Bisschops van Isopact.

Joost zal binnen Schuimbeton West Isopact BV de taak als manager op zich nemen. ‘In Joost zien we iemand met een groot netwerk in de regio en daarmee ook een super toevoeging voor ons bedrijf’, aldus Bart Strooper, eigenaar van Schuimbeton West BV.

Isopact en Schuimbeton West gaan verder onder de naam Schuimbeton West Isopact BV

Isopact en Schuimbeton West gaan samen verder. Ze maken de Schuimbetonvloer, Renovatievloer van schuimbeton, dat is ook de vloerverwarming en anhydrietvloer of zand cement dekvloer.

De combinatievloer voor renovatie

https://schuimbetonvloer.nl/contact/
Cementdekvloer