1 Schuimbeton renovatie met SCHUIMBETON

Een vloer renovatie is het gedeeltelijk of compleet vernieuwen van de vloer en dit kan tegenwoordig gelukkig snel en betaalbaar. De verschillende opties voor vloer renovatie op een rij.

Vloer renovatie met SCHUIMBETON

Wilt u offerte of meer info KLIK HIER

Een vloer renovatie schuimbeton is het vervangen van een oude (slechte) houten vloer door een nieuwe van beton of beton met staal. Bekijk de vloer renovatie met schuimbeton verder hier.

Tel 0226456047 of 06-54271133

Adres Braken 31 in Obdam

1 Schuimbeton renovatie met SCHUIMBETON

1 Schuimbeton renovatie met SCHUIMBETON

1 Schuimbeton renovatie met SCHUIMBETON De basis weer goed maken

Binnen 1 dag kan die nieuwe vloer erin liggen inclusief isolatie en beton storten
waardoor daarna direct de rest kan worden afgewerkt en de overlast minimaal blijft. Soms duurt het echter wat langer (paar dagen). Denk dan bijvoorbeeld aan werkzaamheden aan rioleringsbuizen of andere leidingen onder de vloer.

vloer isoleren

Ben je een doorgewinterde doe-het-zelver en heeft jouw woning nog geen vloerisolatie? Ga dan zelf aan de slag met het isoleren van de onderzijde van de vloer; je spaart veel kosten uit!

Vul het Advies op maat vloerisolatie in, om te zien of isolatie aan de onderzijde van de vloer voor jouw huis de beste optie is.

Isolatie aan de onderzijde van de vloer is minder ingrijpend en minder duur dan andere vormen van vloerisolatie, en levert veel comfortverbetering en energiebesparing op. Bovendien valt dit ook zelf te doen. Dat is veel lastiger als je de hele vloer vervangt door een nieuwe geïsoleerde versie, of als je een nieuwe geïsoleerde vloer aanbrengt bovenop de bestaande vloer.

Vloerisolatie prijzen

Vloerisolatie kan aan de onder- of bovenzijde van de vloer geplaatst worden. Wanneer u het plaatsen van vloerisolatie aan ons uitbesteed, betaalt u gemiddeld €30 per m2 minder. In deze prijs zijn onder andere de kosten van het materiaal, de arbeids- en machinekosten en de btw meegenomen. Ook zit er verschil in het isoleren van een stenen of een houten vloer. De gemiddelde prijzen van vloerisolatie per woningtype zijn hieronder op een rijtje gezet.